Watching you is the only drug I need

Sämsta uppdateringen någonsin, ber så mycket om ursäkt haha. Drar väl en snabb genomgång av veckan som har gått.

Söndag - var hos Micel
Måndag - Skola, ungdomsmottagningen och klättring
Tisdag - Omprov i idrott
Onsdag - Plugg, plugg & plugg
Torsdag - Sovmorgon till halv 12, skola, hem, plugg, god middag med mamma på balkongen, plugg

Idag
- Valborg! Tiden i skolan idag gick väldigt snabbt. Innan lunch "snodde" jag Stefans bankkort, tänkte vara lite rolig och ge tillbaka det lite senare. Som sista lektion hade vi samhällsprov vilket gick bra, men när vi hade slutat och jag kom på att jag hade det, hade han redan åkt. Så jag och Lollo fick åka till stan och lämna det haha. Från stan gick vi hem och det var ganska skönt. Senare på kvällen var vi hos Lollo och åt middag och lite efterrätt. Sen åkte vi till stan och träffade Stefan, Malin och August och satte oss ute på ett fik med mysiga filtar och varm choklad. En supermysig kväll med supermysiga människor! :D

Imorgon ska jag träffa the boyfriend, vi får se vad vi hittar på. Han ska iaf sova här och sen på söndag har vi ju 1 månad, så det blir nog myspys!

Puss Amanda

Utan dina andetag

Hallå hallå. Har gått tillbaka till det dåliga bloggandet tyvärr, har så mycket att göra just nu känner jag. Men jag ska iaf försöka bättra mig. Den här veckan har väl inte varit sådär jätte speciell, i torsdags kom Micel till min skola och sen åkte jag, han, Lollo, Julia och Sebbe och fikade på Waynes, det var mycket trevligt! Efter det åkte jag och han till östermalm för att köpa kaffe och sen vid 5 tiden åkte vi båda hem till oss själva. På kvällen kom mamma hem med en besiktiad bil så vi åkte till ett ställe och så fick jag köra för första gången, det var sjukt kul! :D

Igår efter skolan åkte jag till stan och gick runt där själv. Köpte lite saker som jag kan lägga upp bild på senare. Under min vandring mellan alla olika affärer lyckades jag glömma min väska i ett provrum. När jag upptäckte det sprang jag tillbaka till affären och som tur var hade någon varit snäll och lämnat i den i kassan, jag var jättelycklig när jag fick tillbaka den. Efter den insidenten bestämde jag mig för att åka hem. Senare när jag hade varit hemma ett tag gick jag ut och träffade Micel och hans två kompisar och sen kom även Lollo och Fiia och sen gick vi tre och köpte sushi. Väl hemma hos Fiia åt vi den goda maten och kollade på Talang 2010, myspys. Lite senare på kvällen hade vi massagetåg och det var ju inte lite skönt. Gick hem vid 12 tiden och då var jag fett trött haha.

Idag vaknade jag vid 10 och gick upp och satte på tv:n. Eftersom vi inte har så många kanaler blev det att kolla på barnkanalen för min del och jag blev lite små glad när jag såg att det var Lotta på bråkmakargatan, eller hur det nu stavas. Haha när det var slut gjorde jag frukost och sen kollade jag på Vampire Diaries. Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska försöka få tag på Lollo och sen ikväll ska jag och mina 5 favoriter ha TACOKVÄLL hos min kära barndomsvän. Ska bli kul för det var länge sen. :)

Puss & Kram, Amanda

You take my breath away

Ännu en tisdag. Tisdagar är den sämta dagen i veckan. Börjar tidigt och slutar sent. Hade tre lektioner innan lunch, det var helt okej. Efter lunch somnade jag typ några gånger och vaknade med ett ryck varje gång haha. Tisdagar händer det aldrig något speciellt på, jag kommer hem, kollar lite på tv och pluggar.

Igår var det måndag (no shit), det var väl en hyfsat skön dag. Efter skolan åkte jag hem, åt och bytte om, sen gick jag till träningen. Där träffade jag min sötnos, busade lite med honom och sen efter en halvtimme började min träning. På måndagar är det två klättergrupper som tränar, ena gruppen där lite yngre tränar och våran grupp där vi är lite äldre. Men igår slog vi ihop grupperna och körde tävlingar. Kände mig lite ensam eftersom inte Fiia var där, fast i England she is. Hoppas att hon kommer hem snart! Men anyway, tre olika tävlingar skulle vi köra. Det var speed, uthållighet och svårhetsgrad. Var inte sådär super taggad men jag körde iaf. Vi fick komma en och en till väggen vi skulle klättra på, vi började med svårhetsgraden, jag kom typ lite över halva väggen tror jag. Efter det var det uthållighet och ja till sist körde vi snabbhet. Efter det var det ungefär 30 minuter kvar av träningstiden så vi körde styrketräning och sedan stretching. Då fick vi också veta vem som hade vunnit och gissa vem det var... JAAAAAAG vann! Så då kände jag mig väldigt nöjd höhö :)

Nu sitter jag vid mammas data, ska plugga i typ 10 min, sen ska vi äta och efter det gå ut på promenad. Älskar det här vädret just nu. Soligt och fint!
 
Puss Amanda


God kladdkaka.. if you know what I mean

Tjooooho. Ska väl ta och berätta lite om min helg. I fredags eftermiddag fikade jag med min älskade Mandis i kungsan, vi åt något helt fantastiskt gott! (se bild). Efter det träffade vi Micel och sen skildes vi åt. Jag och Micel åkte hem och typ.. jag vet inte vad vi gjorde. Skulle ha träffat Lollo på kvällen och kollat film men jag var dum och glömde bort tiden och att smsa så det blev inte som vi hade tänkt. Vi kollade istället på film själva men det gick inge bra för båda somnade hela tiden haha.

På lördagsmorgonen vaknade vi, typ hade det mysigt och duschade i typ flera timmar hihi! Efter det gjorde vi "frukost" och kollade på filmen vi sett kvällen innan. Sen på eftermiddagen/kvällen åkte vi hem till honom. Han hade tydligen planerat i förväg vad vi skulle äta den sötnosen, det blev vitlöksmarinerad fläskfilé med hm sånna där konstiga runda potatisbollar och bea. Det var grymt gott! Sen kollade vi lite på film och sen gick vi och la oss.

Imorse väcktes vi båda av hans alarm klockan typ.. 6. Han skulle iväg och jag fortsatte sova tills klockan var halv 9, då gick jag upp och åt frukost. Vid halv 12 kom han hem igen. Vi kollade lite på tv, typ var ute och gick runt i brevik och ja inte så mycket mer typ. Åt middag där och sen blev jag skjutsad till centralen eftersom dom ändå skulle till apoteket. 

Asså jag tycker fan att det är lite weird att man kan börja sakna någon efter någon timme när man har spenderat mer än hela helgen tillsammans. But I guess it's called LOVE. Nu ska jag sova, imorgon är det skola, FUCK FUCK FUCK. Men efter skolan ska jag klättra och då kommer jag ju faktiskt träffa Micel igen!! Jag hoppas att min bästis Fiialotta kommer också, har ingen aning om hon kommer kunna åka hem från England eller inte, pga det där jävla rökmolnet... Aja Nu ska jag sova faktiskt, är trött som bara den.

Puss Amanda


GOOOODASTE - brownie med glass


Sanna ord - Älskar dig mandisen


Min älskling!


Ultraljud och McDonalds frukost

Gud va jättedålig jag har varit på att blogga den senaste tiden, dags att skriva ett inlägg nu tycker jag. Vad har hänt sen i måndags!? I tisdags hände ingenting speciellt, jag tvättade hela kvällen typ. På onsdagen pluggade jag och igår som Lollo har skrivit så gick vi in till skolan. Mycket skönt var det. Och ja efter skolan kom min pojkvän. Han var hos mig under kvällen, jag satt och plugga så kan ju inte ha varit super kul för honom men han klagade iaf inte. Imorse vaknade jag typ vid halv 7 bredvid min älskling hihi. Sen gick vi upp och vid 8 tiden åkte vi till sjukhuset. Ja jag skulle ju nämligen ta ultraljud och det var ju lite speciellt måste jag säga. Det gick ganska snabbt så när vi var klara där gick vi till donken och så fick jag äntligen äta frukost. Och frukost på donken, McToast må vara bland det godaste man kan äta! Köpte också varm choklad som jag oturligt nog råkade bränna tungan på, AJ. Nu ska jag vara hemma ett tag och klockan ett börjar sista lektionen som jag faktiskt ska gå på. Efter skolan ska jag fika med min Mandis och efter det ska jag träffa Micel igen.

Puss på skinkan, Amanda

Sweeet

Helluuu :D Idag började vi skolan halv 12 så jag och Manda giiick, alltså vi promenerade haha, till skolan.. lite duktiga måste jag säga att vi är. Det var faktiskt väldigt skönt och tog bara ungefär en halvtimme, bra start på dagen! På vägen innan vi gick till skolan gick vi till mandys och köpte lunch som vi åt mellan engelskan, som var vår första lektion, och bilden, vår sista lektion. När bilden var slut fick jag äntligen träffa drrrrrrrrr (trumvirvel) Mandas pojkvän! Hihi, han var jättesnäll, trevlig och söt och allt.. är lite avundsjuk på Manda måste jag säga hehe. Dom är verkligen übergulliga tillsammans! Så det var roligt att träffa honom. Nu är jag hemma och hade tänkt göra en läxa eller vad det nu är till samhällskunskapen.. yey vad kul..

Puss på er Louise      

Uppdatering folks

Har blivit lite dålig på att blogga nu igen. Men så går det när man har 10 000 saker att göra samtidigt. Igår åkte mamma till Östersund och ska vara där i en vecka så jag kommer alltså vara home alone, halvskönt. Jag typ pluggade bara hela dagen och idag var det ju skola igen. Började med två slappa lektioner innan lunch, sen sluta vi för våran sista lektion var inställd. Så jag, Lollo, Julia och Sebbe åt lunch på Il Piatto, mycket gott var det. Sen gick vi tjejer ner till Karlbergs slott och satt där ett tag, tog lite foton och bara njöt. När jag kom hem gjorde jag klart ett arbete och skickade in det, sen började jag på nästa. Blev sen att äta färdiglagad mat som mamma har stått och lagat innan hon åkte. Har hela kylen och frysen full med massa olika maträtter att äta, haha jag må vara världens lataste men inte fan klagar jag! :D

Jag är förkyld just nu och låter typ som en jävla anka för att jag är så sjukt täppt i näsan och för mesig att ta nässpray. Tycker att det svider så jag står hellre ut. Fick också hem ett brev idag och att jag ska till sjukhuset och ta ultraljud på fredag morgon. Slipper alltså första lektionen vilket aldrig sitter fel. Dessutom så ska jag få sällskap av pojkvännen så det kan inte bli bättre. Nej nu ska jag sova, godnatt.

Puss Amanda

Movie night

Tjoho. Idag har varit en ganska tråkig dag. Började morgonen med att kolla på tv och sen satte jag igång att plugga, gick inte så bra i början för jag somnade haha. Men efter ett tag så klarade jag av att skriva utan att mina ögon stängdes. Pluggade med några pauser tills klockan 6 då kom Lollo och Fiia hit. Vi var kvar här ett tag innan vi gick till Ica för att köpa mat. När vi hade handlat allting och kommit hem började vi laga vår mat, TACOS. När vi var klara med det satte vi oss i vardagsrummet, satte på filmen Open Season och åt. Mycket gott var det och ganska så rolig film måste jag säga. När den var slut skulle vi äntligen kolla på uppföljaren, något som jag och Fiia väntat på att få göra väldigt länge. Men lite besviken blev jag allt, för den var inte alls lika bra som ettan. Men men, nu har dom nästan precis gått hem och jag ska sova.

Puss Amanda


Staden x 3

Heellu på er :D I tisdags hade jag inget att göra så därför bestämde jag mig för att ta en promenad, och eftersom det var så himla fint väder så gick jag in till stan men när jag väl kom dit hade jag ingen lust att gå omkring alldeles ensam i affärerna, så jag tog tunnelbanan hem igen. Annars hände inget speciellt den dagen. 

Igår åkte jag in till stan och träffade mina kära vänner Emelie och Nathalie. Vägen dit var inte så himlans rolig kan jag säga, bara väldigt stressad.. men jaja vad gör man inte för lite shopping. Jag var verkligen galet shoppingsugen dessutom, men tror ni att jag hittade något eller.. nee jag kom hem utan något alls, tråkigt! Vi såg också Alice i underlandet när vi var där, är väldigt besviken.. trodde att den skulle vara mkt bättre, tyckte inte att den var så bra.

Today träffade jag min söta Manda, eftersom hon redan har skrivit om dagen behöver ju inte jag ta om det igen hehe. Det har varit en superdag iaf dessutom var det ju såklart Vampire diaries på tv, såå himla bra är det.. tycker att det är alldeles för lång tid med en vecka mellan varje avsnitt, riktigt jobbigt är det att vänta. Jag vet att man kan kolla på datorn, men det känns mkt mysigare att liksom ha något att se fram emot på torsdagskvällarna hehe. 

Puss på er Louise

Dagens lunch!


En dag på stan med en underbar vän

Hallå hallå. Den här dagen har varit riktigt mysig. Imorse vaknade jag typ vid 8 tiden och då fick jag gå upp och klä på mig och sen gick jag och mamma till vårdcentralen. Där tog jag mina prover och sen gick jag hem och åt frukost. Efter det fixade jag mig och sen vid halv 12 kom Lollo. Vi kollade på lite foton från när vi var små och sen åkte vi in till stan. När vi kom in dit gick vi direkt till PK huset och åt sushi, super gott var det och sen började vår runda på stan. Tyvärr är det alltid så för mig att när jag väl har planerat att köpa nya kläder så kommer jag hem tomhänt vilket var exakt det som hände. Lollo var dock duktig och löpte ett nagellack haha. Efter ett tag orkade vi inte gå runt längre så vi åkte till Café 60 och fikade. Köpte kladdkaka och hallon cheesecake och delade på det. Lite kul var det för när vi suttit där ett tag så kom det två killar och satte sig på platserna bredvid oss. Typiskt mig och Lollo är det då att sitta och lyssna på vad dom snackar om. Och eftersom att vi var så insatta i vad dom snacka om så pratade vi ingenting med varandra och när dom sa något roligt, ja då började vi garva från ingenstans. Så det märktes ju att vi lyssnade för sen sa den ena killen att han hade märkt att vi hade lyssnat och sen började han berätta om en händelse och frågade oss vad han tyckte att han skulle göra. Sen började vi prata lite om andra saker och ja sen efter ett tag gick dom. Det var iaf roligt.

När jag kom hem lite senare började jag läsa i körkortsboken medan mamma åt och sen gick vi ut på promenad. När vi kom hem igen fixade jag mat till mig själv och så kollade vi på Bones. Nu sitter jag bara och gör inte så mycket. Har precis pratat klart med min baby i telefon, kommer inte få träffa honom på en hel vecka, jobbigt jobbigt.

Puss Amanda


I'm thinking of you

HEJ. Idag har jag typ inte gjort någonting, bara kollat på film och dragit igång lite med pluggandet. Jag fick ett brev hem idag från vårdcentralen. Jag var ju sjuk i en vecka för inte så länge sen och då var jag och tog massa prover. Nu har jag fått svar på proverna och fått veta att jag kommer att kallas till en remiss för ultraljud, vet inte riktigt när men får se. Imorgon ska jag ner och ta nya prover så får se vad som händer sen. Fick även ett brev hem om att mina körkortsböcker hade kommit så jag följde med mamma och hämtade dom på posten, sen åkte vi med brorsan och handlade och efter det åkte jag och mamma hem. Imorgon ska jag även träffa Lollo, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får se, kanske åker in till stan eller något. Ska nog snart sova så natti natti.

Puss Amanda  

Mysdag

Hej på er. Imorse vaknade jag av mig själv vid typ halv 10 så jag gick upp och gjorde frukost och sen kollade jag på ett par avsnitt av Vampire Diaries, sjuuukt bra! Efter det gick jag och gjorde mig iordning och sen åkte jag hem till pojkvännen på lidingö. Kom dit klockan 2 och inte så lång tid efter det åkte jag, han, hans två små halvsyskon och hans mamma och hämtade upp hans mammas pojkvän. Vi köpte glass och skulle sen åka och tvätta bilen men det var fullt så vi tog en sväng runt på lidingö så jag fick se hur det ser ut. Efter det åkte vi som sagt och tvättade bilen och efter det åkte vi tillbaka hem till dom. Vi typ kollade lite på tv, åt middag och bara myste massa. Typ vid halv 11 åkte jag hem och nu sitter jag här vid datorn fast ska gå och lägga mig nu, är grymt trött.

Puss Amanda

Hemma

Heello, jag är hemma.. har jag iofs varit i en vecka idag. Jag hade det verkligen hur bra som helst på Teneriffa! Det var jätte varmt och fint väder nästan varje dag, mys! Men jag blir alltid så himla deprimerad när jag kommer hem efter att ha varit utomlands, hatar verkligen Sveriges väder ngt helt enormt, därför har jag inte orkat blogga.. När jag kom hem, förra tisdagen, gick jag som sagt bara två dagar i skolan sen blev det påsklov, inte helt fel måste jag säga.

I fredags åkte jag till landet, åt påsklunch i lördags hos Emelie och Nathalie som också har sommarstuga bara några hus ifrån vårt, jag kom hem i söndags. Igår gjorde jag typ ingenting, var ju himla dåligt väder så jag kände mig inte sådär jätte pigg direkt.

Nu har jag precis gjort egna piroger som jag hade tänkt äta till lunch, smarrigt! Ska snart gå ut och gå en promenad tror jag, är faktiskt fint väder.

Puss Louise

Hotellet


På väg hem..


I'm yours

Hej. Idag vaknade jag av mig själv vid typ halv 8 och eftersom jag ändå skulle upp en halvtimme senare så somnade jag inte om utan låg bara och stirra ut genom fönstret haha. Efter ett tag gick jag upp och duschade sen fixade jag mig och allt annat tills klockan blev 10 då jag gick ner till bussen. Bussen gick till Solna station och där gick jag av för att ta pendeln till Upplands väsby med Micel. När vi kom dit gick vi av och bytte till Upptåget som vi skulle ta till Uppsala. När vi kom dit gick vi typ raka vägen till sjukhuset för att hälsa på hans kompis Antonio som för några veckor sen blev pappa. Ungen var helt sjukt söt och pytteliten. Vi var på deras rum typ hela dagen, annars gick vi runt i sjukhuset och bara prata typ. Mitt på dagen var vi nere på stan, käkade lite på mc donalds och sen gick vi tillbaka till sjukhuset. Stannade där till ungefär halv 7 och då åkte vi tillbaka till huvudstaden. Jag och Micel åkte hem till mig och var här tills typ halv 10 för då skulle han åka hem. Nu sitter jag här i min säng och ska kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries. Den här dagen har varit fett mysig och jag skulle nästan vilja spola tillbaka tiden. Saknar min sötnos Micel redan!

Puss Amanda


Party party

Hallå hallå, sitter just nu i sängen och ska snart sova. Idag åkte vi ju iväg över dagen till ett ställe som heter närlunda och ligger utanför södertälje. Det var väldigt mysigt och väldigt varmt. Vid 5 tiden åkte vi hem och när vi kom hem åt jag snabbt middag och sen åkte jag till min bror. Kom dit och vi fixade oss lite granna sen drog vi på fest på medborgarplatsen hos Henke, trevligt trevligt. Dock så var jag inte så taggad, men det funkade iaf. För ungefär 30 min sen kom jag hem och nu ska jag sova. Imorgon ska jag följa med Micel till Uppsala och det blir på morgonen så jag måste upp fett tidigt. Men vad gör man inte för den man tycker om, höhö.

Godnatt! Amanda

Uppe med tuppen

Hejsan allihopa, jag är redan uppe just nu och ska äta frukost. Vi ska nämligen åka någonstans och typ "fira påsk" fast bara över dagen. Fattar egentligen inte varför vi är tvungna att åka så tidigt, jag är ju typ fett trött.. men men. Det blir nog bra iaf. Ikväll ska jag till min Mandis och sova där och vi ska förmodligen festa. Får se lite hur det blir men jag tror det iaf. Aja nu måste jag göra mig iordning.

Puss Amanda

You rock my world



2/4-2010



Dagen då det blev vi

Hej kära läsare. Idag vaknade jag runt halv 10 och åt frukost med mammsen och Anders. Efter det satte jag mig direkt och översatte en text till engelska som jag skulle lämna in. När jag var klar med det hoppade jag in i duschen och under den tiden ringde min telefon 2 gånger. Tydligen så var Micel redan framme i Solna och jag hade precis kommit ur duschen. Så jag fick snabba mig på och när han kom så fixade jag mig lite under tiden. Efter några typ.. timmar så åkte vi hem till honom på Lidingö. Hans små syskon var typ hel galna bara för att jag skulle komma och det var lite kul haha. Stannade där på middag och filmtittande sen vid kvart över 10 gick vi till lidingöbanan för att åka hem till mig. Eller aa han följde bara med mig till centralen och sen åkte han tillbaka, riktigt söt är han. Juste jag fick ett påskägg av honom också med en liten lapp på. Nu sitter jag hemma vid datorn och pratar med Micel i telefon, ska snart sova för jag måste upp tidigt imorgon.

Puss Amanda


Mitt fina påskägg som jag fick!


PÅSKLOV

Hejsan alla happy faces! Orkade faktiskt inte uppdatera något igår för det hände nada speciellt. Eller jo, Lollo kom ju hem från utlandet så det var jätte kul att få träffa min bruna sötnos. Idag skulle jag möta Lollo halv 8 för att åka med henne till idrotten men jag missade bussen så jag fick åka själv haha. Vi hade styrketräning och en skön avslappning i slutet av lektionen. När den var slut hade jag "rast" i typ 3 timmar, så jag och Sebbe åkte först och åt på Sandys sen träffade jag Micel och det är ALLTID lika roligt. Kom lite försent till min sista lektion men det är lätt att glömma bort tiden när man har roligt. Slutade för dagen vid kvart i 2 och då åkte jag hem. Nu sitter jag vid datorn och pratar med min sötnos, kan ni gissa vem?!?! :) Jag är fett glad för det är påååsklov nu och imorgon ska jag träffa Micel igen höhö. Vad som händer mer på påsklovet får vi se.

Puss Amanda



Hippie-tema Vt 09


RSS 2.0