Du och jag!

Nu är jag hemma igen efter en kort tur till staden. Jag åkte som sagt och träffade min bror och vi åt middag på McDonalds och pratade massor. En av konversationerna löd såhär:

Amanda - Vi åt inte kladdkaka

Jag - okej men vad bra då! Men försökte han baka den? Eller inte?

Amanda - ja han försökte men på ett mildare sätt.

Jag - hahaha, jag kom på en sak man kan säga.. åt ni smeten?

Amanda - hahaha aa .. slicka ni skålen..

Jag - haha aa man kan ju använda dom till olika situationer (ungefär) .. om du fattar

Båda - HAHAHAHAHAHAHA!

Så jäääävla bra vi är haha :D När vi gick tillbaka till centralen så blev det lite ledsamt. För imorgon ska hon åka till Umeå och hon kommer inte hem förrän på fredag. Kommer sakna henne sååå mycket. Min bror!!!! Jag älskar dig forever and ever! <33333

Puss Amanda 


Meet me halfway

Ojoj nu har jag inte skrivit på några dagar, dåligt av mig. Det är äntligen sportlov och jag kan berätta att igår så hade jag och min bror myskväll med Banne och Kitte. Det blev tacos till middag och massa filmer, det var supermysigt! . Vi var nog uppe till halv 7 på morgonen ungefär så nu är jag rätt trött. Men det hindrar inte mig från att hitta på saker idag i alla fall!

När Mandisen ringer så är hon förhoppningsvis klar och då ska jag förmodligen åka och fika med henne, eller det var planerna men vi får se hur det blir. Vad jag ska göra sen är en väldigt bra fråga, får se om jag orkar göra något eller inte.

Puss Amanda

Everybody's free

Sitter i skolan just nu och gör ingenting.. skulle egentligen haft naturkunskap, men vår lärare är sjuk. Hade ju varit lite najs om vi hade fått reda på det lite tidigare.. då hade vi liksom kunnat börja kvart i 11, så det känns ju inte sådär überroligt att vara i skolan nu.. -.- Aja, när vår håltimme är slut har vi matte, sen är det lunch.. subway :D Efter lunch har vi bara samhällskunskap, sen är det loooooooooov!! :D

Puss på er Louise


Loooov.. snart!

Bara en dag kvar i skolan innan lov.. såå himla skönt!! imorgon när jag kommer hem från skolan ska jag bara packa det sista, sen åker vi till marholmen, det är ett ställe där jag och min familj + våra kompisar, som jag har känt sen jag föddes, har åkt till varje år sen vi var små. Det är lite svårt att förklara vad man gör där, men man hyr en stuga som man bor i, där finns det bastu.. jätte mysigt! Vi gör väl inte så mycket, typ spelar kort, tittar på tv, går promenader, jaa typ lite sånt.. mysigt är det iaf! stannar där till på söndag, sen får jag se vad som händer under resten av veckan.. (:   

Puss Louise


Nattis, Emelie och jag 2008


An ordinary day

Igår natt fick jag bara sova 4-5 timmar, varför kan bara jag och Mr. A svara på. Det är helt hans fel, han höll mig kvar vid msn... typ haha (ängel). Nej men jag var skapligt trött imorse när jag vaknade iaf. I skolan hände väl ingenting speciellt, vid lunch var inte mandis med så vi andra åt själva på Åhléns. Hon lunchade nämligen med en kille höhö och jag .. jag tänkte på en... suck.

Efter skolan kom jag hem, gjorde inte så mycket och sen vid halv 7 åkte jag och mamma hem till min brorsa för att hämta hans katt. Eftersom att han ska åka utomlands i två veckor så ska vi vara kattvakt. Bra det, det gav mig en anledning att städa mitt rum hehe för det händer inte annars och lilla Snobben hårar ju så mycket, så då kan man inte ha för mycket grejer liggandes framme.

På fredag börjar sportlovet och snacka om att jag längtar. Får hoppas att det händer massa roliga saker då. Helgen kommer spenderas med min Mandis och sen får vi se vad som händer.

Puss Amanda


Knäppis Snobben!


Onsdag + lite tisdag

seeg dag.. tycker att det känns som att dagen går jäätte långsamt! började kl 8 imorse istället för halv 10 som vi annars brukar göra, bara för att vi skulle ha HLR på morgonen.. vad är det för en himla idé liksom?? varför på morgonen? aja, det gick iaf bra. Annars känns det som att jag har varit ganska glad idag, det är ju sol ute.. vem är inte glad då liksom? ;) Vi gick till åhléns på lunchen, alla åt pankakor, MUMS! Det var jag, Julia, Stefan, Sebbe och Manda, dom satt och mobbade mig hela tiden för att dom tyckte att jag tog för små tuggor.. det som är menigen ju, det är ju då det blir godast! 
Föresten glömde jag att skriva igår, Stefan lurade med mig och manda efter att vi hade ätit lunch att gå en annan jäätte bra väg tillbaka till skolan.. -.- det var typ helt galet mycket snö, gick typ ända upp till knäna på mig, inte mysigt! haha o manda var nära på att vända tillbaks.. okej, lite kul kanske det var (a) 

Puss Louise

 
nästan hela bänken är under snön..


For lack of a better name

Ibland önskar jag att jag bara kunde stänga av min hjärna, få den att sluta tänka på saker som bekymrar mig. Men det går tyvärr inte. När det är något som jag oroar mig över, då tänker jag på det.. HELA tiden. Jag försöker låta bli, men jag kan iaf inte sluta tänka. Så är det för mig just nu, jag sitter här i min säng och undrar över saker, men det tänker jag inte ta upp här.

Efter skolan idag åkte jag och min bror in till stan och skulle leta efter uggs eftersom hennes hund har bitit sönder hennes ena sko. Men det var ganska hopplöst tyvärr, så vi gick istället och köpte dammsugarpåsar. Efter det blev det donken bakom Gallerian och det var mumma det! Satt där ganska länge, pratade om massa saker och bara hade det bra.

Nu sitter jag här.. är jätte trött och sur för att min dator inte går att sätta på så jag får använda min mammas istället. Det funkar väl, men den låter helt sjukt mycket, vilket är jobbigt. Har precis läst ut min bok och nu ska jag skriva spanska. Intressant va? Nu vill jag ha helg, för jag är trött på det här just nu.

Puss Amanda

I wanna know

Haha BRA lollo, första inlägget på.. huuuur länge som helst! Tänkte nästan döpa om bloggen till "this is my life" istället, för ja man får ju nästan bara veta saker som jag skriver om. Den här dagen har varit.. halvrolig. Hände inte så mycket i skolan förutom att jag fick sitta kvar i typ 2 h efter skolan eftersom jag skulle åka till träningen sen, suuuper kul. Aja nog om det för det är inte intressant..

Nu sitter jag här och önskar att tiden kunde stå still så att jag kunde få all tid i världen att plugga. Dessutom önskar jag att jag kunde läsa tankar.. för det skulle behövas just nu. Jag Hatar att inte veta.. buhu. Snart är det lov också och jag läääääääääääääängtar!!!!! Ska nog snart sova.. eller inte. Ska försöka läsa ut min bok och sen nörda mig lite till vid denna fina dator.

P.S. Amanda Wallander, my brother from another mother - you make my days!! I love you ♥

Peace Amanda



Me and sis - häääärliga sommar!


Länge sen..

Det var ju ett tag sen jag skrev nu och manda börjar klaga på mig för att jag aldrig skriver, och jag kan väl kanske hålla med henne lite.. hehe (a) Men jag vet liksom inte vad jag ska skriva om. Händer inte så mycket speciellt, jag går i skolan måndag-fredag, oj vad intressant! :O men okej jag ska bli bättre! Imorgon ska vi prata om våra böcker som vi har läst på svenskan. Jag läste ut min i lördags, är lite stolt över mig själv faktiskt för jag läser typ aldrig, så jag trodde faktiskt inte att jag skulle läsa ut den men jodå, duttig jag är. Galet hemskt väder Sverige har föresten, jag höll ju på att frysa ihjäl, inte roligt asså när man inte har någon känsel i varken öronen, näsan eller händerna.. USCH hatar sveriges väder, blää på det! Men nu är det bara fyra dagar kvar till lov, riktigt skönt ska det bli, vill bara att det ska vara fredag nu på en gång! Nu ska jag sova snart, så nattinatti alla (: 

Puss Louise  


Bror! <3

Jag och min bror (Amanda Bror Wallander, för alla som inte fattar det) har ätit vääääldigt mycket kladdkaka idag! Nästan lite för mycket, men det var nice anywaaay. Nu sitter vi här i hennes kök och har det rooooligt! Kommer kanske bli hämtad av mamma snart??? Eller? Vi får se haha. 


Puss på er Amanda
 


Var det den här kladdkakan vi åt, eller mena jag något annat??? Hmm that's the question ;)


Älskade Ängel

Tjena allihopa!

Sitter hemma hos underbara Mandis1 efter en helt fantastisk helg! Mitt humör vände efter gårdagen och allt blev bra igen. När vi vaknade imorse gick vi och köpte frukost. Frallor med salami och yoghurt blev det, mycket gott! Efter det har vi bara legat och degat i soffan och kollat på film. Vi var också ute med hundarna ett tag för att få lite frisk luft ;). Snart blir det middag och kladdkaka också :D!

Puss Amanda


Alltid ska någonting krångla till allt..

FAN! Nu har mitt humör vänt. Jag är inte alls lika glad som jag har varit nu i veckan. Det har ju typ kommit 10 m snö, det är kallt och äckligt och det blåser cp mycket så man har ju ingen direkt lust att gå ut nu. Dessutom hade ju jag och Mandisen lite roliga planer inför kvällen, men på grund av vissa saker som har hänt så går inte det. Jag undrar vad som kan göra mig på bra humör igen??? Ska iaf åka till Mandi och sova där idag, så det blir väl iaf bra. Får se vad vi hittar på!

Puss Amanda


Onödigt inlägg

Jag hade en riktigt mysig kväll med min bror today men nu är jag hemma och ska sova. "Imorgon" .. egentligen idag.. är det lördag.. nooo shit.. och jag längtar! Godnatt på er allihopa.

Puss Amanda



Jag kommer ihåg när du skrev det till mig.


Quality time with my brother

TJA, hoppas allt är bra med er?! Själv mår jag fortfarande lika bra som jag gjort dom senaste dagarna och det är toppen! Idag sjöng ju Mandisen i skolan och hon var jätte duktig, trots att hennes gitarrsträng gick av några minuter innan hon skulle uppträda. Men det fixade sig alltihopa och hon visade pss alla hur bra hon är på att sjunga. Haha och som en viss person sa så har hon en väldigt potensiell röst min lilla sötnos.

Just nu sitter jag hemma hos min käre bror, har nyss pratat med mandisen i telefon och snart ska jag och brorsan min äta middag och kolla på film. Den första filmen vi ska se heter "Det regnar köttbullar" hahaha, skit coolt. Om vi hinner/orkar så ska vi även se "Old dogs", vet inte riktigt vad det är för film, men den är säkert bra.

Vill även tipsa er om en serie som jag tycker att ni borde börja titta på, tror Lollo har nämnt den. Den heter "Vampire Diaries". Har kollat på dom tre första avsnitten på TV6 Play och jag tycker att den är skit bra än så länge, så ja har ni tid så kolla på den!

Puss Amanda



Baby give it up

Idag har jag också varit på väldigt bra humör! Det är så underbart skönt och jag kommer leva läääänge så mycket som jag skrattar och ler, wiiiiho!!! Den här dagen var mycket uppskattad från min sida, fick träffa mina underbara vänner och så kom jag hem med lite nya grejer. Kanske blir något mer köp imorgon, så i så fall lägger jag upp bilder på det då! Imorgon ska min tötnos Amanda sjunga i skolan också, så det är något att se fram mot!!

Puss Amanda



Min älskade syster!


You make me so happy!

HELLO everyone! Igår.. vad gjorde jag igår!? Jag var i skolan som vanligt och där hände det inte så mycket sen åkte jag hem, kolla tv, pluggade.. inte så mycket mer. En helt vanlig dag alltså. Idag är jag.. kan ni gissa... LEEEDIG! Skulle haft en lektion egentligen men läraren är sjuk så jag vaknade faktiskt för en stund sen, ganska skönt att få sova ut måste jag säga.

Idag ska jag åka till stan med Mandisen och Lollo och shoooppa. Känner att jag behöver fylla på med kläder och annat, har inte varit i affärer och kollat på sjukt länge nu så det börjar bli dags!

Förresten så mådde jag inte så bra när jag vaknade.. hade drömt värsta mardrömmen så jag var tvungen att ringa till mamma och berätta om den + en annan mardröm som jag hade för någon dag sen. VÄLDIGT LÄSKIGT! Jag förstår faktiskt inte varför man kan drömma så sjuka drömmar men när man ska typ skriva en berättelse, novell eller någonting, då är det skit svårt att komma på någonting att skriva om. Varför så dålig fantasi när man är vaken? Det undrar jag.

Well well, nu ska jag äta lite frukost .. /lunch och sen ska jag hoppa in i duschen.

Puss Puss Amanda

"Tja.. hur mår du?"

HAHAHAHA bara älskar min rubrik!!! Bara mandi som fattar typ hahaha.

Jag är på helt galet bra humör, ååååååh! :D

Idag efter skolan åkte jag med mandis till Heron City för att hon skulle köpa sin One tree hill box men den var slut, sadface.. Så vi åkte hem till henne och efter lite krångel på bageriet kom vi hem till henne med fin fina semlor som var mycket goda. Efter det åkte jag hem och åt middag med mamma och hennes kompis. Nu sitter jag här, har tigerbalsam på min arm som gör väldigt ont men är lika glad ändå!!!!

Puss på er Amanda!!!

Finfina

Var ju inte det lättaste att ta kort på dom kan jag säga.. men här är dom iaf, och smart som jag är satte jag fast dom på jeansen för att det skulle bli lättare att ta kort ;) visst är dom fina?

   

Puss Louise


Tisdag

Okej förlåt för att jag är så seg på att blogga, har inte riktigt orkat faktiskt. Men iaf, sov galet dåligt inatt, har typ varit vaken jätte mycket så jag var sjukt trött när jag vaknade, men det var ju bara att gå upp lixom. På svenskan efter lunch skulle vi hålla våra tal som vi har arbetat med i några veckor. Jag har skrivit om bulimi och anorexi, blir alltid så himla nervös innan jag ska prata, men det gick bra iaf (: Nu har jag precis varit och hämtat ut mina nya piercingar som jag har köpt, så himla fiina! wiiie :D kanske blir bilder på dom lite senare..   

Puss Louise

Here I go again

Hejsan hoppsan! Denna dag hade vi ju inga vanliga lektioner i skolan eftersom vi firade alla hjärtans dag och hade massa tävlingar och sånt istället, så man klagar ju inte! Dessutom gick vi från 9- kvart i 1 så det var en skönig dag. När jag kom hem från skolan övade jag lite på mitt svenska tal som jag förmodligen kommer hålla imorgon och sen lite efter 4 gick jag och mötte Fiia för att gå gemensamt till klättringen. Dagens träning var rolig faktiskt, vi skulle öva på fot teknik så vi fick ha ärtpåsar på fötterna och det gick ut på att inte tappa dom när vi klättrade, rätt svårt men det gick. Sen skulle vi klättra med två karbinhakar fastspända i skorna, haha det är jätte svårt att förklara men kan ju säga såhär. Det var som att ha ett snöre som sitter fast i båda skorna så man kunde inte sära mer på fötterna än repet var långt. Det var mycket svårare, men det är bra träning, ja och sen avslutade vi med styrketräning och stretching.

Just nu gör jag inte så mycket, sitter och tänker på att Lollo typ aldrig bloggar.. ILLA! Och att det faktiskt bara är den här veckan och nästa, sen är det sportlov. Tiden bara rinner iväg men skönt ska det ju bli. Vill att det ska bli helg också, för jag vill festa och ha roligt haha. Jaja nu ska jag fortsätta med.. jag vet inte, kanske träna lite mer på talet.

Puss Amanda



Kärlekens dag

Imorse blev jag väckt av mamma och Anders och så fick jag alla hjärtans dags presenter haha, det var en tvål som det står LOVE på, fin choklad och gelehjärtan och chokladhjärtan. Det kommer vara gott att ha det att smaska på ibland. Strax efter det gick jag upp och åt frukost och sen gick jag och kollade på reprisen av Melodifestivalen, Eric Saade som gick vidare till globen är ju sjukt snygg och duktig asså.

Nu har jag precis duschat och lite senare ska jag träffa Amanda och Lollo och gå på bio med dom, vi firar att vi är singlar haha! Filmen vi ska se är väl kanske rätt självklar, Valentines Day blir det så det lär bli super mys.

Något som jag har glömt att skriva är att för några dagar sen bestämde jag att i sommar, den 23-25 juli ska jag åka med Lollo till Göteborg. Den 23e ska vi gå på Pinks konsert, den 24e ska vi gå på Liseberg och ragga killar hahaha och den 25e åker vi hem, men massa shopping blir det innan det. Så det är något jag ser väldigt mycket fram emot!!

Puss Amanda



Glad alla hjärtans dag

Det blev inte så mycket gjort idag, varken plugg eller någon rolig sysselsättning. Jag kom hem från Amanda runt 3 tiden och då kollade jag på tv och käkade. Lite senare kom mamma och Anders hem och sen kom även min älskade brorsa och då åt vi middag tillsammans. Det händer inte så ofta men det är jätte trevligt när det väl händer att brorsan kommer på besök, han är världens bästa! Lite senare träffade jag Bianca som jag inte träffat på hur länge som helst, så det var kul. Vi snackade lite och kollade på film.

Efter som att klockan är efter 12 så är det ju faktiskt söndag och alla hjärtans dag idag, så nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att det händer i alla fall någonting mysigt imorgon.

Puss & godnatt Amanda



Min fina bror.


Me like


Memories - David Guetta ft. Kid Cudi


All the crazy shit i did last night

Hej alla glaaada människor. Igår i skolan var inte allt som vanligt. Det började som vanligt men efter första lektionen hade vi en minnesstund för Robin, det var jätte fint alltihopa men väldigt sorgligt för alla grät så mycket. När jag kom hem sen efter skolan så packade jag ihop mina grejer och sen bar det av till bästaste Amanda Wallander i älvsjö. Kom dit runt 6 tiden och då satt vi och snacka om allt mellan himmel och jord. Vi gjorde det lite för länge för att sen upptäckte vi att vi inte hade så lång tid på oss. Vi skulle nämligen på fest hos Christopher och Sebastian som fyllde 18 år. Det krånglade lite när vi skulle åka dit, för busschauffören var dum i huvudet. Men vi kom i alla fall fram och ja då kunde festen börja!! Orkar inte nämna i detalj vad som hände men jag kan säga såhär, det var lyckat och jag ser fram emot att partaja med min sötnos iiigen snart.

Ja och nu sitter jag här hemma hos mandi och ja vi har.. eller ska jag säga manda har lagat lite frukost åt oss. Det började bra, men slutade med lite fläckar på golv och strumpor och hm ja, lite annat också. Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, vi får se. Och imorgon är det ju alla hjärtansdag! Men tyvärr har jag ju ingen kille att dela dagen med, äsch what to dooo. Fast i och för sig så vet man aldrig, kanske dyker upp någon.

Puss Amanda


Beautiful!


Ny serie

Var det någon av er som såg den nya serien igår på 6an, Vampire Diaries?? jag gjorde iaf det ;) tyckte den var jätte bra! kände verkligen att den serien passade mig, den var liite spännande, gullig och sådär, skitbra! Längtar till nästa vecka när nästa avsnitt kommer (a) Som manda skrev igår var vi i skolan på eftermiddagen och fick information om profilerna och profilvalet. Visst nu fattar jag väl mer hur det går till och vad det egentligen är och så.. men jag har fortfarande inte någon aning om hur jag ska välja, det är ju helt galet svårt. Jag känner att jag gärna skulle vilja välja något som jag tycker är lite kul, inte bara välja något bara för att det är bra i framtiden om jag ska plugga vidare o sådär. Men vi får väl se hur det blir..

Puss Louise


Jag gillar sköna dagar

Hello people! Jag känner faktiskt ganska glad just nu, jag mår helt enkelt bra. Hoppas att ni gör det också. Igår orkade jag inte blogga, jag var ju med på öppet hus i min skola till klockan 7 och sen åkte jag och mamma och käkade på donken, hehe mumsigt var det. Men ja vi kom i alla fall hem rätt sent och då satte jag mig vid datorn och gjorde ingenting till ungefär 10- halv 11. Vilket kanske inte var sådär jätte smart eftersom att jag då var tvungen att skriva engelska tills idag. Men det hade jag egentligen inte behövt för att min grupp redovisade inte idag, så det var ju lite skönt.

Jag slutade skolan halv 1 idag och då åkte jag, Lollo, Stefan, Pernilla och Stefan till staden och gick runt där lite. Sebbe och Stefan var gulliga och köpte alla hjärtansdags present till sina flickvänner och sen gick vi och fikade på Waynes Coffee. Senare gick jag, Lollo och Sebbe till mammas jobb för att vi skulle åka gemensamt tillbaka till skolan för att gå på information i om profilerna och profilvalet som vi ska göra inför 2an och 3an. Ja och nu sitter jag här hemma och är glad som sagt. Glad för att jag äntligen fattar hur det går till med alla valen osv och för att det är HELG imorgon, sååå underbart. Imorgon kväll ska jag och... nej det tänker jag inte säga nu, ni får veta imorgon höhö.

Puss på er Amanda



Glöm aldrig hur mycket du betyder.


Onsdag

Idag började vi kvart i 9 istället för halv 10 som vi annars brukar göra på onsdagar. Anledningen var att vi skulle ha aktivitetsdag, 3orna skulle göra en massa "lekar" för oss andra i skolan. Det började med att vi blev indelade i grupper, sen skulle vi tävla mot andra grupper i olika tävlingar. Jag tycker väl inte att det var så jätte kul, hade hellre haft den vanliga sovmorgonen. Men det var iofs roligare än vanliga lektioner. Vid halv 12 fick vi lunch, då åkte jag och manda hem till amanda och köpte mat från "hennes" grill, som hon har tjatat om i ett halvår att vi måste komma och äta på haha. Amanda åt kebab, blää ;), medan jag och manda åt pizza, det var typ hur länge som helst sen jag åt pizza, så det var väldigt gott! Men sen blev vi lite sena till sista lektionen efter lunch eftersom vi satt och pratade och så, inte bra.. sen åkte vi hem, ganska skön dag faktiskt.

Puss Louise

En ovanlig tisdag

Jag förstår inte hur tiden ibland kan gå så himla fort, vi har redan gått 1 månad i skolan sen jullovet och det är bara 4 månader kvar tills sommarlovet, det är ju helt sjukt. Den här dagen har helt ärligt varit väldigt skön, jag som brukar hata tisdagar gjorde det inte idag. På naturkunskapen kom en lärare och frågade mig och tre andra om vi ville vara med på öppet hus (Mikael Elias Teoretiska Gymnasium, för alla som vill veta) som är imorgon, jag sa ja eftersom man får en biobiljett också, så det är nice. När jag kom hem från skolan la jag mig och läste i min bok, somnade några gånger men jag har kommit ganska långt i den nu. Sen kom mamma hem och gjorde pannkakor så vi åt det och kollade på bästa serien, Bones och sen på House. Så det har alltså varit en riktigt skön dag idag! 

Puss & godnatt Amanda 

DAAAAAAAAAAAAAMP

ALLLLLTING FUCKAR SIG OCH ÄR ÅT HELVETE JUST NU!! JAG ORKAR INTE!!!!!!

Sov Gott

Jag hade egentligen inte alls någon lust att träna idag, men det var faktiskt riktigt kul, men jobbigt! Vi hade först uppvärmning på tjockmattan, sedan klättrade vi nertill och sidleds på alla väggar som finns i hallen, som en slags annnan uppvärming. Sen skulle vi välja en led och klättra upp och firas ner och sen upp igen och ner.. 10 gånger. Det är väldigt jobbigt faktiskt. När vi hade gjort det fick vi pausa lite och vila. Sen skulle vi klättra igen och vi fick bara klättra svårhetsgraden 6b, vilket är ganska svårt, eller svårt och svårt, men det är en hög grad. Det var i alla fall kul och vi garvade mycket, åt saker som jag inte orkar ta upp. Att det fanns en söt person att snegla lite ibland på gjorde ju allting lite roligare dessutom, så det var en lyckad träning idag.

Nu tror jag att det är dags för mig att hoppa i säng, är trött och gör ingenting vettigt så kan lika gärna få sova lite längre än vanligt. Var nyss inne på facebook när jag helt plötsligt fick den nya versionen eller vad man ska säga. Den är ju inte bra någonstans, bara rörig. Vad var det för fel på den gamla liksom? Inget fel alls, så det blir jag lite irriterad på. Dessutom stör jag mig jävligt mycket på en person just nu som är så sjukt omogen och bara blääää, namnet tänker jag inte nämna men åååh han är bara för mycket!!!! Godnatt.

Puss Amanda


Måndag

Nu sitter jag här igen, förstår inte hur det kan vara så lätt att fastna framför datorn?! Men idag har jag faktiskt varit lite duktig också. På en gång när jag kom hem från skolan började jag med att städa mitt rum eftersom jag inte hann det igår, efteråt tände jag en massa doftljus och läste min svenska bok, Flyga drake. Den var lite seg i början men nu när jag har kommit en bit på den tycker jag faktiskt att den är helt okej. Nu luktar hela mitt rum vanilj, och det är städat och fint, mysig mysigt! Nu sitter jag och lyssnar på Salem Al Fakir, som jag tycker att var lugnt bäst i lördags!

Puss Louise


Rubrik

Jag slutade 14:15 idag men jag sitter ändå kvar i skolan haha. Det är faktiskt inte så hemskt, det är ganska skönt att bara sitta och inte göra någonting. Men varför jag sitter kvar är för att jag ska iväg på klättring sen och jag ska samåka med Fiia och då orkar jag ju verkligen inte åka hem mellan det. Så nu sitter jag alltså här, tjuvlyssnar lite på alla andra som sitter utanför sina klassrum och pratar, haha sån är jag. Min dator har inga batterier så den kommer snart dö och då får jag ta och läsa min svenska bok istället. Låt den rätte komma in heter den och den är verkligen super bra, jag har fastnat helt. Så jag tipsar er, läs den!

Puss Amanda




Ont ont ont

Sitter just nu på historialektion, längst fram i klassrummet. Väääldigt ovanligt men Amanda tyckte att vi skulle göra det. Är kanske dags att börja lyssna lite mer på lektionerna, i alla fall på historian, även fast det är väldigt tråkigt. Btw amanda wallander hälsar haha. Vi har snart lunch vilket är skönt för jag är väldigt hungrig så har jätte ont i magen, men det är inte den enda anledningen. Har vääääärldens mensverk i både magen och ryggen så det är väldigt synd om mig just nu.

Puss Amanda

Goodmorgon

God morgon alla glada. Kände mig riktigt trött imorse när jag vaknade, jag ville bara ligga kvar i sängen. Men jag gick upp efter ett tag iaf och duschade och då blev jag mycket piggare och det kändes som att det skulle bli en bra dag idag, så det hoppas jag att det blir också!  Nu ska jag snart gå och möta manda och sen åka till skolan och träffa våra fina vänner, har saknat dom lite, vi har ju faktiskt inte träffats på fyra hela dagar hehe :P skriver mer senare.

Puss på er Louise 


Bedtime

Ikväll har jag ätit min första semla för i år, mycket gott! Jag har även kollat på Damernas Detektivbyrå, det är en serie om en kvinnlig detektiv i Afrika. En ganska gullig serie måste jag säga. Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon är det ju skola igen, sadface.

Puss Amanda



Äääääntligen!

"Jag är så glad för jag är nöjd om man är nöjd så är man glad för man är nöjd. Och jag är glad för jag är nöjd, det är en fröjd att vara glad för man är nöjd!.." - någon gammal låt som Anders Lundin sjunger haha.

Jag tycker att det stämmer lite in på mig just nu, för jag är grymt glad och nöjd. Ni kanske undrar varför??? Jo för jag är klar med min Samhälls inlämning om budget nu och det är otroligt jätte super duper skönt. Dock kom jag på att deadlinen var kl 18 men det skiter jag i för jag skickade i alla fall in den idag. Kan ju bara säga att jag faktiskt glömde bort att det var en viss tid man skulle lämna in, hon kan ju inte säga så mycket liksom. Jaja nog om det, nu ska jag ägna mig åt att göra... INGENTING! Jag ska bara sitta vid datorn, snacka med roliga människor och kolla på tv. Skriver kanske lite mer senare ikväll.

Puss Puss Amanda 



Jag och mina gullpluttar Stefan och Sebbe

Heeheej

Sorry att jag inte har bloggat på två dagar. Inget speciellt hände igår under dagen, men precis som manda skrev hade vi en jätte mysig kväll, som måste göras om snart igen!
Idag har jag pluggat nästan hela förmiddagen, jag har äntligen skrivit klart en analys om budget till samhällskunskapen. Jag är också klar med mitt tal till svenskan, så det känns väldigt bra! Efter lunch åkte jag in lite snabbt till stan och köpte en mascara och ett finfint armband (: Tycker att det känns som att den här dagen har varit jätte lång, och den är fortfarande inte slut än på ett tag.. såna dagar gillar jag. Annars har det inte hänt så mycket, nu ska jag städa mitt rum.

Puss Louise


Welcome to the reality

Alla har vi väl råkat ut för killar som vi tror att vi kan lita på, som behandlar dig som en prinsessa, överöser dig med fina och gulliga komplimanger, säger ofta hur mycket han gillar dig, att du är speciell och inte som alla andra. Han får dig att tro att han aldrig skulle kunna behandla dig illa, att han är perfekt. Men sanningen är att han finns inte! Jag förstår faktiskt inte varför killar håller på som dom gör, tänker dom bara på sig själva och struntar i vad vi känner eller? Jag säger självklart inte att alla killar är så, men dom flesta jag har träffat har visat sig vara exakt likadana. Har väl aldrig haft någon riktig tur att få träffa någon som kan behandla mig som jag borde bli behandlad och det är ju bara skit.

Träffade en kille för ett tag sen som var värsta ängeln i början, inte alls som någon annan jag träffat. Men tyvärr hade jag ju fel. Nu är vi dock vänner och pratar väl.. ibland. Men det kan hända att han ignorerar vissa saker som jag säger men svarar på annat bara för att han kanske inte vill prata om det jag sa eller så och hur kul är det liksom. Blir så irriterad på sånt, falska idioter som inte har något vett i skallen. Fan va trött jag är just nu, bara skriver massor, jag vet inte vad asså. Så jag ska sluta med det nu och gå och lägga mig istället. Godnatt!

Puss Amanda


Två härliga brudar och B&J

Middagen för idag var SUSHI. Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag gillade det inte alls förut men nu ääälskar jag det verkligen! Ja kvällen spenderades som sagt med mina sötnosar Lollo och Fiia. Vi började med att titta på Melodifestivalen som, ja, kanske inte är det roligaste man kan göra, men Salem Al Fakir var i alla fall bra! Under tiden satt vi med varsitt Ben & Jerrys paket och tjockade oss, vilket gjorde det hela lite bättre. För vem älskar inte Ben & Jerrys? När festivalen var slut satte vi på Vänner och vad ska man säga, det är ett mycket bra program! Det var vid ett tillfälle som vi började garva helt otroligt mycket, kändes inte som att jag kunde sluta skratta. Men som man säger "Ett gott skratt förlänger livet", vilket betyder att jag kommer leva väääääldigt länge, eftersom jag garvar ganska ofta. Så det var en bra kväll, har aldrig tråkigt med dom här tjejerna, så underbara!

Puss Amanda






Lördag

Gårdagen var helt okej, kanske inte jätte mycket drag men sällskapet var trevligt. Jag åkte hem från Sofia idag vid 1 ungefär, först buss till spånga och sen buss därifrån hem till mig. Men jag åkte inte enda till mig, kände att jag ville gå lite, så jag gick av i rissne och gick resten av vägen. Det var skönt men jobbigt att gå för att trotoarerna var inte alls plogade. Nu sitter jag hemma, ska försöka göra klart en inlämning och senare ska jag träffa Lollo och Fiia. Förresten fick jag nyss se betyget jag fick på en idrottsinlämning vi gjorde för ett tag sen och jag fick MVG!! Sjukt glad och stolt över det.

Puss Amanda

Utgång

Sitter här hemma hos Sofia nu som sminkar sig för tillfället. Vi ska snart åka till en av hennes klasskompisar på fest typ och sen ska jag sova här också. Så det blir myspys. Har inte så mycket mer att säga nu, , hoppas ni mår bra.

Puss Amanda



Jag älskar dig!


5e februari

Idag har det varit en ganska lugn dag. Pluggade lite på förmiddagen, men det blev väl inte sådär jätte mycket gjort. Efter lunch blev det roligare, då åkte jag in till stan och mötte fiia som kom direkt från skolan. Vi gick till gallerian och tittade runt lite, sen gick vi till American cookies och åt mjukglass med kakor i, übergott verkligen! När jag kom hem lekte jag lite med min galna katt.. och nu sitter jag här och gör inte särskilt mycket, får se vad som händer.

Puss Louise


Solsken

God morgon! Super härligt väder ute idag!! Jag vaknade för ett tag sen av att solen sken in i mitt rum. Finns det något mer underbart än att vakna upp och det är ljust och soligt ute? Jag tycker att det är jätte skönt i alla fall, får mig att sakna sommaren ännu mer, men något positivt är väl att snö + sol gör det väldigt fint, haha. Senare idag ska jag träffa Sofia, jag har saknat henne jäääätte mycket! Så det ska bli toppen kul. Nu ska jag sätta igång med plugget så jag inte behöver göra så mycket sen. Förresten måste jag bara säga Grattis till Niklas som fyller 18 år idag, så GRATTIS!

Puss & Kram Amanda


23:07

Jag fick springa till tunnelbanan tidigare idag och det var ju inte så roligt. Det är aldrig kul att stressa och inte när man har usel kondition också. Haha ska nog börja träna mer så jag får bättre kondition! Filmen vi såg var Avatar 3D, den var kanon bra. Man blev verkligen helt fångad och vissa scener var väldigt rörande och ja den var helt enkelt jätte bra. När jag kom hem städade jag, typ skura golvet och dammsög och allt, ja ibland får jag bara lust att göra det och så var det idag haha. Nu sitter jag och mamma och kollar på något tvprogram som handlar om folk som har OCD, alltså tvångssyndrom. Det är läskigt och lite tragiskt att se vilka knäppa saker vissa måste göra bara för att de typ hör någon röst i huvudet som tvingar dom att göra saker om och om igen eller liknande.

Mamma berättade nyss för mig att när jag var liten hade jag värsta bakterieskräcken, jag ville inte ta i något utomhus, inte på tunnelbanan, i tidningar eller någon annan. När vi kom hem eller in var jag tvungen att tvätta händerna noga innan jag gjorde någonting. Lite scary måste jag säga men glad att jag inte är så nu.

Puss Amanda


Misslyckat bak

Eftersom vi aldrig kom iväg till fiia idag fick jag roa mig själv. Det har faktiskt varit en väldigt mysig dag, med mycket bakande.. Det började efter lunchen med att jag skulle baka en kladdkaka, men istället för att ha i smör tog jag kesella vilket visade sig vara ett stort misstag.. den blev ju helt kladdig, men inte på ett bra sätt utan mer som seg gegga, INTE GOTT! så den fick slängas, och istället skulle jag försöka baka kakor, som annars brukar bli jätte goda. Men nu eftersom vi fortfarande inte hade något smör, fick jag även i dom ta kesella istället. Men tror ni inte då att kakorna blir precis som kladdkakan, som seg gegga, blää! Så jag har lärt mig två saker idag, för det första är jag tydligen inte så bra på att baka som jag trodde att jag var. För det andra, ANVÄND ALDRIG KESELLA NÄR DU BAKAR!!   

Puss Louise


Staden nästa

Tyvärr blev det inget besök hos Fiia idag så det får bli någon annan dag. Nu ska jag i alla fall åka till stan och möta min brorsa som ska vaccinera sig och sen ska vi äta lunch och gå på bio, mysigt mysigt! Vilken film vi ska se tänker jag inte tala om för er än, det gör jag när jag kommer hem istället. Måste gå nu så jag hinner med tunnelbanan.

Puss Amanda


God morgon på er!

Hoppas ni har sovit gott? Det har iaf jag gjort, så himla skönt att få sova lite längre. Nu har jag hunnit äta frukost och tittat på slutet av 27 dresses som gick på tv. Idag ska jag och manda hälsa på vår söta Fiia i hennes skola, jaa vi är lite konstiga som åker till en annan skola när vi själva är lediga från vår.. men såna är vi :D vet inte riktigt vad som händer senare, men det får vi se ;)

Puss så länge Louise


Fiia :D


Frulle och film

Jag vakande för ett tag sen, kunde verkligen inte sova längre. Så nu har jag gjort frukost som idag består av fruktsallad, yoghurt, macka och nyponsoppa. Inte ritkigt det jag brukar äta, men det känns som att jag behöver det. Filmen jag ska kolla på heter Ensam Hemma och det är ju verkligen en rolig film haha. Får hoppas att jag hinner se hela filmen innan jag ska iväg med Lollo.

Puss Amanda




Istid

Den här kvällen har varit precis som alla andra, jag har varit i skolan, kommit hem och suttit vid datorn hela kvällen. Verkligen no life! Men jag ska försöka ändra på det och sköta plugget istället, för om jag gör det så har mamma lovat att skaffa kabeltv. Det är något som jag saknar just nu efter att ha haft skogstv i flera månader vilket inte alls är så roligt.

Trots att jag inte alls behöver gå upp tidigt imorgon så börjar jag ändå bli lite trött, så jag ska snart gå och lägga mig. Men innan det vill jag bara klaga lite på Sveriges väder. Jag hatar snö, det är bara kallt och blött och man blir inte alls på bra humör när man ska ut och det är värsta snöstormen. Jag vill ha sommar NU! Så för att sprida lite sommarkänsla lägger jag upp en somrig låt.

Puss Amanda


Tomas Ledin - Sommaren är kort


Leedig

Yes nu är det onsdag, vilket för mig betyder heeelg! Har ingen skola varken torsdag eller fredag eftersom det är studiedagar i skolan, najs! 
Har precis tittat på film, The Ugly Truth  blev det. Riktigt rolig och gullig film, jag gillade den! Nu kanske jag borde plugga lite så jag slipper göra så mycket imorrn när jag är leeedig.. gillar ordet! ;)

Puss Louise


Stuff about me

Jag tar väl och svarar på samma frågor som Lollo jag med då!

Vad heter du? - Frida Amanda Nayeli Gabrielsson
Hur gammal är du? - 16
Vart bor du? - Solna
Har du någon familj? - Mamma och storebror
Har du några husdjur? - Nej
Hur svarar du i mobilen? - Aa hallå?
Vad har du för favoritmat? -  Sushi
Är du smart? - Ja självklart!
Vad saknar du? - Mycket
Vilka instrument kan du spela? - Tyvärr inga
Vilken idrott/sport har du sysslat med? - Alla möjliga
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja ibland
Är du nöjd med ditt liv? - Ja oftast
Vad vill du jobba med? - Jag vet faktiskt inte
Vad gör livet värt att leva? - Familj & vänner
Vad i livet ångrar du? - Det finns väl en del saker
Är du musikalisk? - Ja det tycker jag
Vem är din närmaste vän? -  Louise
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? - Amanda
Vilket stjärntecken är du?
- Jungfru
Hur lång är du? - 164 cm
Hårfärg och frisyr? - Långt och brunt
Piercingar?
 - Nej men det kommer snart
Ögonfärg? - Brun
Har du pojkvän/flickvän? - Nej tyvärr
Vem kramade du senast? -
Amanda
Är du besviken på någon? -
Ganska många
När grät du sist? -
Det var nog några veckor sen
Gillar du någon? -
Nej ingen speciell just nu
Saknar du någon? -
Ja
Hur ska din pojkvän/flickvän vara? -
Trogen, omtänksam, tycka om mig för den jag är, romantisk och självklart snäll och rolig.
Tänker du på någon just nu? -
Hihi ja det gör jag
Har du gråtit för kärleken? -
Ja, för många gånger  
Vad har du för parfym nu? -
Britney Spears – Midnight Fantasy



Frågor och svar

Vad heter du? - Tilde Louise Hillin               
Hur gammal är du? - 16                             
Vart bor du? - Solna
Har du någon Familj? - Mamma, pappa och lillebror
Har du några husdjur? - Jaa, jag har en katt
Hur svarar du i mobilen? - Hallå?
Vad har du för favoritmat? - Är ganska kräsen, men jag älskar grillad mat på sommaren!
Är du smart? - Jaa såklart!
Vad saknar du? - Mycket!
Vilka instrument kan du spela? - Kan tyvärr inte spela ngt instrument :(
Vilken idrott/sport har du sysslat med? - Ganska mycket..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Jaa det gör jag
Är du nöjd med ditt liv? - Jaa det är jag
Vad vill du jobba med? - Jag vet inte riktigt
Vad gör livet värt att leva? - Mina vänner och min familj
Vad i livet ångrar du? - Ångrar inget
Är du musikalisk? - Jaadå
Vem är din närmaste vän? - Amanda
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? - jag skulle vilja heta Tilde, som mitt mellannamn
Vilket stjärntecken är du? - Lejon
Hur lång är du?
- Typ 1,61
Hårfärg och frisyr? - Mellanlångt och brunt
Piercingar?  - Yes, naveln och öronen
Ögonfärg? - Blå
Har du pojkvän/flickvän? - Nej tyvärr
Vem kramade du senast? - Sebbe
Är du besviken på någon? - Ja
När grät du sist? - Kommer inte ihåg
Gillar du någon? - Nej
Saknar du någon? - ja
Hur ska din pojkvän/flickvän vara? - Trogen, omtänksam, tycka om mig för den jag är, romantiskt och självklart snäll och rolig.
Tänker du på någon just nu? - Jaa
Har du gråtit för kärleken? - Ja
Vad har du för parfym nu? - Britney Spears – Midnight Fantasy 


Lunchdags

Imorse vaknade jag och hade inte alls någon lust att gå till skolan, jag hade ont i halsen, var snuvig och hängig. Men jag gick i alla fall upp och fixade mig, lite för länge för jag och lollo kom typ 15 minuter för sent till skolan. Nu har vi lunch och idag blir det subway, helt sjukt gott måste jag säga! Efter lunch har vi en lektion och sen börjar min helg, eftersom att vi är lediga på torsdag och fredag. Men nu måste jag gå för mina kära vänner väntar.

Puss Amanda


KAAALLT!

Precis som manda redan har skrivit är tisdagar alltid lika jobbiga! Imorse var jag hos tandläkaren och det gjorde inte direkt dagen bättre utan tvärt om sämre. Förstår inte varför det är så obehagligt att gå dit, men jag hade inga hål och jag var fortfarande mig själv när jag gick därifrån så jag antar att dom var ganska snälla mot mig, kunde varit värre! Resten av dagen har varit helt okej, hände inte så mycket i skolan så det var skönt ;)


Måste bara säga också att jag är helt galet trött på det här vädret, nu får det faktiskt sluta snöa! Jag vill ha sommar och sol, jag vill kunna gå i shorts och kjol och jag vill bli bruuun!. Man kan ju inte gå utanför dörren utan att frysa ihjäl :O hemskt!

Puss Louise

 

 


Sjukling?

Den här dagen har varit mindre bra, imorse vaknade upp med halsont och dessutom är det tisdag. Tisdagar är den värsta veckodagen, börjar tidigt och slutar sent, finns inget sämre. I skolan hände det inget speciellt och det gjorde det inte heller när jag kom hem. Då tog jag tempen som visade 37,7, alltså lite feber, stackars mig! Har ingen lust att bli sjuk nu när vi för ovanlighetens skull kommer ha 4 dagars helg. Men i alla fall, som vanligt fastade jag vid datorn efter det och jag har inte fått något plugg gjort än, kanske är dags att börja med det nu. 

Puss Amanda


This is our lives

Hej, nu har även vi bestämt oss för att starta en blogg tillsammans. Här kommer du att få läsa om allt möjligt, det vi känner för att skriva om. Läs and enjoy!

P.S. Grattis till våran söta Sofia som fyllde år igår!!

/ Amanda & Louise


RSS 2.0