One more time

Hallå! Har haft en skön dag faktiskt. På sista lektionen skulle vi göra en uppgift utanför skolan så jag, Lollo, Elin, Stefan, Lisa och Sebbe åkte till hötorget och gjorde den. Sen satte vi oss på Espresso House och svarade kort gemensamt på alla frågor. Drack en mycket god varmchoklad med grädde och marsmallows (?), sånt kan man dricka nu när det är så kallt ute. Jag älskar hösten, det är en så vacker årstid med alla fina röd-orange-gula träd och soliga, lite kyligare dagar. Men det är ju nästan lite för kallt ute nu, inte lika roligt.

Nu kom jag precis hem så ska skriva lite på min engelska och sen blir det klättring med bästaste Fiia, KUUULIGT!
Pussss



Titta vad vackert det är!


Kiss me through the phone

Fick en liten trevlig överraskning på näst sista lektionen idag, nämligen att vi inte behöver gå på den sista lektionen på tisdagar fram till höstlovet. Vi läser en bok på engelskan och läraren tyckte att vi lika gärna kunde läsa hemma. Så slutar alltså 3 nu istället för dryga halv 5, ett tag iaf! :D Kom hem och gjorde ingenting i 2 h.. sen började jag plugga matte. Det är fett svårt men jag är liiiite efter, så jag måste köra gärnet tyvärr. Ska typ gå och förbereda mig inför den skönaste stunden på dygnet, den tiden man får sova!!!!

Puss

I took the night

Tjaba, tjena, hallå! Sitter i skolan nu på lektion. Har precis käkat lunch, köttfärssås och spagetti blev det. Gick att äta men det var ju inte jättegott. Nu har jag företagsekonomi, vi går igenom massa krångliga saker så jag borde egentligen lyssna!! Slutar halv 5 idag så det är en lång dag, men har med mig massa bullaar och frukt som jag ska äta om allting känns hopplöst! Dags att paya lite attention nu. CIAO!


You are every minute of my everyday

Idag har jag varit i skolan. Hade nog den 4 spanskalektionen imorse på hela terminen.. haha. Sen var det ju den härliga håltimmen på schemat. Då satt jag och Amanda och pluggade psykologi sen kom Natta när hennes lektion var slut. Efter skolan mötte jag Dino och pratade med honom ett väldigt bra tag. Kom hem vid halv 7 och började då att skriva på min engelska artikel. Pratade ett tag med Micel på telefon lite senare och jag måste ju säga att jag blir lycklig när han säger efter ett tags pratande att han ringde för att han ville säga godnatt och att han älskar mig. P.S. Jag har jordens mysigaste pojkvän!! Nu ska jag gå och lägga mig, har en lång morgondag framför mig.

Puss och godnatt :)

Desert Walk

Helgen var blandad, kan väl mer eller mindre säga att på fredagen var vi på fest jag och amanda, natten var totalt CP. Lördagskvällen var skön och på söndagen hade jag tårtkalas för släkten. Vi hade gjort kladdkaka, 2 olika tårtor, bakat bullar (ca 67) och kärleksmums. Det gick åt kan jag ju bara tala om för er. Men den dagen var bra, fick massa presenter och det är niice. Jag fick faktiskt allting jag önskade mig, en lock- och vågtång, en extern hårddisk, pengar till en kamera (meeer bilder ska det bli när jag har införskaffat den), kläder, presentkort, och pengar. Kan ju inte bli bättre.

Puss på skinkan!


It's your life, it's your responsibility

Spenderade hela min morgon framför datorn för att jag skulle vara så gullig och säga tack till alla fina människor som grattade mig igår! Det var typ fett jobbigt, men men. Mötte Lollo som vanligt men idag åkte vi till Oscarsteatern istället för skolan. Det var fett kul!! Fick kolla på någonting som hette "It's your life, it's your responsibility". Allting handlade typ om sex, preventivmedel, sjukdomar osv. Rapparen Petter var där och uppträdde samt delade ut sina kondomer. Martin Björk i "Fråga Olle" var han som typ höll i allting kan man väl säga, så jäääävla rolig kille! Självaste Olle var ju då också där och man fick upplysning om viktiga saaaker, haha, fick ställa frågor osv. Sen fick vi typ massa saker. Kom hem med 9 kondomer, frukt, dricka, tamponger, mentalt uppiggande brustabletter, haha och typ lite annat. Det var iaf MYCKET bättre än att gå i skolan. Så skön dag alltså. Snart ska jag dra mig mot Älvsjö, hem till min bror! Toppen!!!! :D

PUSS


It has been a wonderful day!!!

Igår var jag på helt sjukt bra humör. Det som fick igång glädjen i mig var nog främst för att jag fick MVG på företagsekonomiprovet! Sen var jag bara glad resten av dagen. :D

Idag är det MIN födelsedag!!!!! Så har varit lika glad idag, har fått  fina presenter och massa grattis. Nu på kvällen åt jag, mamma, brorsan, micel och anders ute på en finrestaurang. Det var AWESOME, så jäääävla gott, sjukt trevligt! Hade ett leende på läpparna HELA tiden, jag är helt överlycklig. Har en så kalasbra familj!!!! Fick ROSA ROSOR av Micel när han kom, underbar pojkvän? JAAA.

JAG ÄR SÅ GLAAAD, DEN HÄR DAGEN KUNDE INTE HA VARIT BÄTTRE!!!!!


FIIINA!


I got your back baby

En vecka sen jag skrev, GOOD job! Har faktiskt varit sjuk så jag skyller på det. Gjorde väl inte så mycket förra veckan, jag blev ännu mer förkyld, fick en ny tröja och jacka (mamma betalar), jag och Mandisen pluggade GALET bra, det var pang på rödbettan! Haha :D Helgen blev inte alls som planerat, fick ögon- och öroninflammation, slaggade hos Micel typ hela helgen. Vi var uppe en hel natt, spelade X-BOX och kollade på film osv, men jag klagar inte när det händer någon gång ibland.

Idag var jag duktig och gick till skolan för att skriva ett prov, sen gick jag hem igen! Mamma kommer hem imorgon, så ikväll är det bara me all alone, ska tjocka i mig maaassssaaaa godis och glass för jag är sugen och sjuk så jag FÅR det, Mohaha! Ska fortsätta kolla på Ice Age 3 nu, PUSS.



I need you

Imorse när jag vaknade gick jag upp och gjorde frukost sen satte jag mig och tittade på Disneyfilmer: Peter Pan och Bernad & Bianca i Australien, hihi :D Älskar sånna där gamla filmer! Kom till skolan lite försent.. och hade två lektioner. Efter skolan åkte jag hem till Solna, gick in i Solna c och köpte en väska, sen gick jag direkt hem och började plugga matte. Vilket är ungefär det jag har gjort den här kvällen. Åt typ FÖR mycket till middag så känner mig lite smått illamående just nu.. och så börjar förkylningen komma smygandes, känner jag av i näsan. Inte kul!

Ska ta och sova nu, imorgon är en lång dag. PUSS

Without you I wouldn't survive

Min promenad jag tog förut idag blev minst sagt lång. Jag gick hemifrån mig enda bort till Ropsten och dit är det enligt Eniro.se 11,2 km. Helt GALET ju! När jag kom fram dit såg jag att lidingöbanan stod på perrongen, så det kändes ju som att det var meningen att jag skulle gå på den. Vilket jag gjorde också, så det blev ett spontanbesök hos Micel, men det behövde jag verkligen! Men nu ska jag sova faktiskt, börjar dock 14.05 imorgon, men whatever, jag är trött med stora bokstäver. Så godnatt.


You are the best thing that ever happened to me

Grönan och Hoffmaestro var grymt i fredags. Igår var jag på 2-års kalas och fick äta massa tårta och bullar, hihi. Kvällen blev inte lika lyckad som planerat, jag och mandisen hittade ingenting att göra. Så det slutade med att jag satt här hemma, deppig framför datorn och kollade på repriser av idol..

Jag somnade hyfsat tidigt för jag visste att jag skulle få göra något kul idag. Alltså att träffa min älskling. Men ack, tyvärr fick han ju inte av någon anledning. Så nu har jag suttit och inte gjort något idag heller, bara typ hoppats att han skulle säga något i stil med "kom hit!". Jag hade verkligen sett fram emot att få träffa eftersom det var ett tag sen vi sågs. :( Aja, ska ta en lång promenad och rensa tankarna lite.

PUSS


Rock that body

GOD MORGON! Igår var det som sagt fest i Bromma. Jag kom dit och var ganska otaggad faktiskt, men det blev bättre under kvällen så det var kul. Allting slutade kl 00.00, så vi fick stå och vänta på den sista bussen som skulle komma i 30 min. Väl hemma gick jag och la mig på en gång, min kusin Dani sov över också så hon fick lite närmare till skolan idag än vanligt. Nu sitter jag och bara segar framför datorn och tv:n, är så grymt trött fortfarande. Men idag blir det nog Gröna Lund och Hoffmaestro för hela slanten! :D

HA DET BRA! Puss puss


Grymt jobbat SP2a!

TJA, nu har jag inte skrivit på tre dagar så vi kör väl en liten uppdatering. Tisdagar är absolut längsta dagen i skolan, jobbigt. Så den dagen hönde det absolut ingenting spännande.. förutom IDOL då. Igår var jag i skolan i ungefär 10 minuter... typ inga lektioner. Så jag åkte till mammas jobb ett tag och sen hem. Jag och mamma övningskörde lite på kvällen och det var fett kul, sen var det som sagt IDOL igeeeen :D

Idag gick jag upp typ kl 6 eftersom det var Teoretiska OS i vår skola som höll till på stadion. Alla tvåor från alla Mikael Elias skolor kom upp till Stockholm igår (?) för att vi skulle köra detta idag. Det var lite olika grenar man tävlade i, jag körde t.ex. rullstolsstafett, styltstafett, sprint 100 m, läskbacksklättring och sprint stafett 100 m. Det var grymt roligt och jag var fett peppad, dessutom kom vår klass 3a av alla, så HÄRLIGT! Ikväll blir det då fest med massa människor från skolan och alla andra skolor.

Imorgon är jag LEDIG! Hoppas på att gå på grönan, eller bara HOFFMAESTRO på kvällen. På lördag är det fest inplanerad, med min MANDIS. Och på söndag ska jag träffa min fina pojkvän. Låter bra? Det tycker iaf jag!! Nu ska jag gå och duscha, så ciao!


Just look at us holding on

Satt och kollade klart på den läskiga filmen igårkväll. Så var hyfsat trött när jag vaknade imorse, men jag pallrade mig upp ur sängen iaf. Kom till skolan någon minut sent men läraren hade inte dykt upp som tur var. Det var iaf så jag tänkte då. Tur tyckte jag INTE att det var när en annan lärare kommer in i klassrummet och säger att våran lärare är sjuk och inte kommer. Jag hade alltså gått upp helt i onödan eftersom min nästa lektion inte börjar förrän kl. 2. KUUUUL!


Snygga tjejer


Awesome helg

HEJ, jag har haft en riktigt härlig helg! I fredags var vi några tjejer hos Amanda och käkade middag, pratade, skrattade och sjöng karaoke. Jag sov kvar hos Amanda och dagen efter blev det en massa bilder tagna. På eftermiddagen var det 50års kalas hos min morbror. Det var mycket trevligt och sen sov älsklingen hos mig. Älskar att få ligga bredvid honom när jag ska sova! Idag vaknade vi, kollade på film och åt en god frukost. Sen åkte vi till hans mormor för att äta middag. Jag och hans feta släkt blev bjudna på restaurang, as nice! Nu sitter jag och kollar på en läskig film, vet inte om jag ska gå och lägga mig istället.. svårt. Aja,

NAAATTI NATTI


Absence makes the heart grow fonder

Hallådär! Idag har varit en skön dag. Slutade skolan kl 11 och åkte då in till stan med Amanda. Sen kom även Felicia och Sofia och gjorde oss sällskap. Vi gick runt ett tag tills det började regna, då åkte Amanda hem och vi andra gick vidare till Waynes på kungsgatan. Jag och Sofia delade på en blåbärs och -chokladmuffins, myycket gott! :D Kom hem sen typ efter 4 och satte mig och läste en tidning. Sen fixa jag med tvätten eftersom mamma inte kommit hem och nu sitter jag här vid min lilla minidator och tittar ut på det Ovackra vädret..

PUSS



5 MÅNADER IDAG!


RSS 2.0