Comeback

Hejsan hoppsan, nu är ju äntligen min sjuka period över och därför måste jag ju börja uppdatera som vanligt, vilket jag inte har gjort dom senaste dagarna. Igår var jag i skolan för första gången på en vecka och det var väl sådär, missade första lektionen, sista lektionen hade jag engelskadebatt och det gick hyfsat bra. Efter det åkte jag till Solna och mötte mamma sen gick vi till doktorn. Jag fick ta massa prover osv. Sedan gick jag till klättringen, kom dit en halvtimme tidigt så jag satt och hade det mysigt med Micel tills Fiia kom och våran träning började.

Idag har det varit en väldigt lång dag. Började 8.20 imorse och gick från skolan vid halv 6 för att jag skulle göra matteprov i slutet av dagen, det gick dock inte så bra så jag lär få göra om det när jag kan det lite bättre. På vägen hem pratade jag med en väldigt underbar Micel i telefon och haha vi kan verkligen komma in på roliga samtalsämnen. När jag kom till Solna gick jag till centrum för att köpa smink som jag trodde att mina pengar skulle räcka till, men icke. Priset på det jag skulle köpa hade tydligen höjts så jag fick gå hem och hämta pengar. Passade på att lämna väskan, äta lite och gå på toa, haha. Sen gick jag tillbaka dit och nu har jag nyss kommit hem. Eftersom det inte blev något plugg gjort förra veckan måste jag sätta i 5an och köra gääärnet nu. Jag ska göra klart en uppgift samt börja på en annan ikväll har jag bestämt mig för. Men innan jag sätter igång med det tänker jag äta middag och glo på tv, sen så. Uppdaterar kanske mer senare ikväll.

Puss Amanda



I call it love


This boy

Kände nu att det kanske var dags att skriva ett litet inlägg. Jag har nu varit sjuk i en vecka, hade feber i början av veckan och världens illamående i slutet av veckan. Har inte varit ute sen förra söndagen heller. Eller okej nu ljuger jag, jag var ute en sväng i fredags och igår var jag på apoteket och köpte mig lite private stuff som jag ska använda snart hade jag tänkt, jag hoppas jag får ett bra svar.. Annars har jag bara legat i soffan typ hela veckan, inte orkat göra någonting annat, jag har inte orkat prata, plugga eller äta. Men när jag blir frisk, hoppas att det är snart, då ska jag försöka ta igen den här veckan.

Puss Amanda

I just can't get you off my mind

Kom på att jag inte har bloggat någonting på två dagar nu, illa av mig. Men så har jag ju varit sjuk också och inte orkat så mycket förutom att ligga i soffan och kolla på film. Det har blivit ganska drygt nu efter typ 5 dagar men jag hoppas att jag kommer kunna gå till skolan imorgon. Har ju inte varit ute sen i söndags så det börjar bli dags för det nu känner jag. Just nu mår jag hyfsat bra, har ganska normal temperatur och mitt illamående har gått över för tillfället. Har precis kollat klart på A Walk To Remember, en väldigt fin film. Nu ska jag försöka plugga och hoppas att det kommer gå bra, so wish me good luck.

Puss Amanda

Du är paxad

Imorse vaknade jag vid halv 9 då gick jag upp och gjorde frukost. Sen satte jag mig i soffan och kollade på tv medan jag väntade på att The Notebook skulle laddas ner. När jag hade sett klart den första gången spolade jag tillbaka och kollade på den igen haha. Nu har jag typ kollat på den 3 gånger idag.. super. Just nu sitter jag bara här i soffan och göra ingenting, tog tempen för en stund sen och jag har fortfarande feber, så skit på det. Bortsett från att jag är sjuk så mår jag GRYMT bra och jag har mått så bra sen förra måndagen. Hoppas att jag kommer få må så här braaaa ett bra tag till.

Puss Amanda



I miss my baby


To me you are perfect

ASSÅ JAG ÄR LYYYYYCKLIG!! Det var sjuuukt länge sen jag var såhär glad, som jag kände såhär. Jag kan inte ens beskriva hur jag känner.. :D :D :D :D :D :D vet inte vad jag ska säga mer. Nu ska jag sova, är sjuk så kommer inte gå till skolan imorgon heller.

Puss puss Amanda


Teneriffa, here I come..

Jag är galet glad just nu! Om bara några timmar sitter jag på planet och är på väg. Wiiie :D Ha det så bra här hemma. 

Pusselipuss på er Louise  


Bror är alltid bror

Hello people! Klockan har blivit halv 6 på morgonen och jag och min älskade mandis sitter vårt kök, vi är bror, och käkar chips, pratar och lyssnar på musik. Supermys! Lite halv smart att vi nu har vänt på dygnet men men.. Helgen blev ju inte riktigt som vi planerat men nästa helg då kommer vi faktiskt ta igen det, haha.

Puss Puss Amanda









01:36

HEJ, igår var jag ju och kollade på cheerleading, träffade min älskling Bianca där också. När det var slut åkte jag med Sebbe, Alexandra, Inez och Victoria till stan och käka på donken, eller jag kollade på när dom andra haha. Efter det åkte jag hem och spenderade hela kvällen i soffan pratandes med Micel, mycket mysigt. När vi hade lagt på ganska sent somnade jag i sängen med kläder, smink och hela fadderullan. Imorse vaknade jag och mådde fett illa, så tummen ner för det. När klockan var runt 3 gick jag och fika med Lollo och Fiia på Solo och ännu lite senare åkte jag hem till min bror i älvsjö, alltid lika mysigt att träffa henne. Vi hade ju planerat att allt skulle bli perfekt, vi skulle festa. Men aa, det började väl hyfsat.. slutade lite sämre. Haha orkar inte ta upp allt i detalj men nu sitter vi iaf hemme hos Sebbe och Kitte och kommer snart bli hämtade av hennes mamma.

Puss Amanda

Glorious

Hej alla lika glada människor som mig. Idag hade jag bara två lektioner och det var väldigt skönt. Efter skolan åkte jag hem, men när jag kom till Solna kom jag på att jag hade glömt min halsduk i skåpet. Så jag tänkte åka tillbaka men kom då på att jag inte hade min skåpnyckel med mig, så det sket sig. Nu har jag alltså varit hemma ett tag, hjälpt mamma att vika tvätten och nu ska jag äta. Efter det ska jag åka till staden och möta Sebbe och Alexandra och så ska vi tillsammans åka till Blackeberg och kolla på Mandisens genrep med cheerleadingen. Efter det vet jag inte alls vad jag ska göra. Åker nog hem och kollar på massa filmer tror jag. Kanske Harry Potter maraton med mig själv.. haha suuuuper kul. Aja skriver mer senare.

Puss Puss Amanda



Love of mine


Sjukling

Hej på er, nu var det länge sen.. igen. Stefan klagar på att jag aldrig skriver så jag får väl ta och göra det nu. Det har inte hänt något speciellt, förutom att jag är sjuk.. blä på det! Jag var hemma hela dagen igår, och idag gick jag till skolan bara för att gå på matten eftersom vi har prov på måndag, men det var ju helt onödigt.. så efter det åkte jag hem igen. Jag måste ju vara frisk till på tisdag när jag åker! Dessutom har jag saker som jag måste plugga i helgen, bara för att jag måste bli klar med dom innan jag åker, inte så jätte kul.. -.- menmen, känns ju bättre att göra det innan än att behöva vara skitstressad och plugga när jag kommer hem igen. Men en sak som känns riktigt najs är att när jag kommer hem igen går jag bara i skolan i två dagar för sen är det påsklov.. hoho :D Sen har jag också kollat hur många grader det är på Teneriffa och idag är det typ 30 grader, det är ju helt okej.. varmare än här iaf! ;) Längtar ju något helt galet kan jag säga, ska bli så himla skönt med värme!   

Puss på er Louise


JAG ÄR BÄST!

Tjohoooo! Mår nii braa? Jag mår fett bra! Har nog varit glad hela veckan och det beror bara på en, kanske två saker :D Idag hade vi idrott som första lektion, det var väl inte så speciellt och sen hade vi engelska, som inte heller var så speciellt. Efter det var det första torsdagen som jag inte slutade klockan halv 1 utan från och med idag har vi ju estetisk verksamhet, alltså bild. Så idag, på första lektionen åkte vi till Djurgården för att gå och titta på en uställning i Liljevalchs konsthall. Väldigt.. intressant var det, hmm. Vi fick iaf en uppgift då, inte världens största men jag skrev ändå ganska mycket och blev klar med den när jag satt på mammas jobb senare på eftermiddagen. När jag hade renskrivit den hemma loggade jag in på Schoolsoft och läste att om man var klar med nästa veckas inlämningsuppgift i naturkunskapen behövde man inte gå på lektionen imorgonbitti, så jag kämpade och skrev faktiskt hela den nu ikväll. GUD vad jag är bra!! Så nu är jag fett stolt, känner att jag har ännu lite mindre saker jag måste göra nu och det är bara såååå skönt. Imorgon är det fredag vilket alltså innebär heeeeeeelg. Då ska jag och min bror ta igen all förlorad tid och festa :D Ska sova typ snart så säger godnatt nu.

Puss Amanda



Anything that's worth having is sure enough worth fighting for

Tja tja bloggen, haha. Asså jag känner bara att jag måste skriva av mig lite. Jag håller på att pluggar svenska. Vi ska skriva en diktanalys och från början tänkte jag bara, men det kan väl inte vara så svårt. Men helvete vilka jääävla frågor läraren har kommit på. Fattar bara några stycken av alla 14, så det är verkligen bummer. Trots att jag typ bajsar snett på plugget just nu, så är jag fett glad och hyper och jag kan verkligen inte sitta still. Asså det känns som att jag skulle kunna springa jorden runt. Varför jag är glad, det vet jag inte riktigt. Skulle kunna vara för att jag har världens bästa kompis, min bror och andra halva Amanda Wallander. Herregud jag bara älskar dig såååååå hiiiiiimla mycket!!! Andra anledningar kan vara för att jag är sååå taggad inför helgen att det är sjukt, för att det är soligt ute på dagarna och för att .. den sista anledningen är hemlig, men känner man mig så kan man lista ut den!! Nu ska jag försöka fortsätta plugga, så..

Puss puss! Amanda



I love my life

 

ASSSÅ JAG ÄR PÅ FEEEEEEEEETTT BRA HUMÖR JUST NU!!!! :D Var sjukt glad igår också och det är verkligen skööönt. Idag efter skolan åkte jag, Kitte, Sebbe och Mandisen till Heron City där hon köpte sin OC box och sen käkade vi på donken, AS gott var det! Efter det drog jag hem, fick dock vänta i år på tunnelbanan i Skärholmen så jag frös ihjäl.. men men. När jag kom hem åkte jag, mamma och brorsan och handlade och sen körde vi hem honom och sen hem till oss. Och VEEEET NI VAAAD?!?!?!?! Jag har äntligen fått mitt handledarbevis grejsimojs, så jag får öööööööövningsköra nuuuuu!! Det är ju bara helt underbart :D Nu ska jag sova och jag ska soova goooottt.

Puss puss och ännu mer pussar på er! Amanda



Love love love


A moment like this

Hej pååååå er! Jag sitter just nu och pratar i telefon med världens bästa Mandis1, aka min bror! Imorse hade vi ett extra inlagt idrottspass så vi hade ingen spanska eller historia och det var underbart skönt. Så började kl 10, åkte då till Universitetet och spelade innebandy och sen åkte vi till donken och åt. Efter det hade vi engelska och sen slutade vi. Så det har varit en skön dag. När vi hade slutat satt jag och Mandisen kvar som vanligt och sen fick vi också sällskap av Sebbe och Inez. Vid 4 tiden åkte jag till St Eriksplan och mötte Fiia och sen hade vi träning. Den här träningen var nog den bästa på länge och jag tänkte faktiskt berätta varför, lite kortfattat iaf. Eller nej.. jag ändrade mig, jag orkar inte. Men kan säga såhär, jag kom hem med en söt killes nummer och det sitter ju aldrig fel :D Haha när jag kom hem var jag typ ganska uppspelt och jag vet inte vad som hände riktigt.. men jag kunde liksom inte sitta still haha. Blev lite plugg gjort så det är ju bra, men annars så har jag typ ätit, delat min annars ganska långa berättelse med mamma hahahah och kollat tv.. och ehm pratat i telefon. Nu tror jag att jag ska sova, hoppas det går, är lite hyper just nu. Men men, godnatt!

Puss Amanda

The old days

Jag kommer ihåg, hösten 2009 när gymnasiet precis hade börjat. Det var ju lite läskigt att komma till en ny skola, en helt ny klass. Men det var ingenting att oroa sig för, för jag träffade nya underbara människor som gjorde mitt liv lite ljusare. Idag kan jag tänka tillbaka och sakna den tiden. För nu, idag, umgås vi inte lika mycket som vi gjorde då och våran vänskap känns inte riktigt densamma. Men trots att det är så vet jag dom kommer vara mina vänner för livet, åtminstone hoppas jag det. Puss Amanda

































Jag älskar er!


Hokus pokus

Tjenixen! Sitter just nu vid min dator i min otroligt sköna soffa och har lite ångest.
1. För att det är söndag och därmed slut på helgen.
2. Jag har inte pluggat ett skit på heeeela dagen.
3. Det är fortfarande snö ute.

Jag och min bror har varit exakt lika duktiga när det kommer till pluggbiten, vi har inte gjort någonting även fast vi har haft hela dagen på oss. ILLA säger jag bara. Imorgon börjar allvaret, då tänker jag vara duktig!!!! Har faktiskt gjort ett schema för vilka tider jag ska plugga varje dag och om jag inte håller det, kommer jag inte få göra någonting jag inte vill. Typ som att festa med Mandisen i helgen, för det vill jag ju verkligen. Men tänker härmed hålla fast vid att inte få göra det om jag inte pluggar bra den här veckan, bra va!? Nu ska jag väl fortsätta med det jag har gjort hela dagen, det vill säga: nörda mig vid datorn.

Puss på er! Amanda



Forever

För ungefär en timme sen kom jag hem från Fiiiia. När jag kom dit lagade vi mat (Kyckling wok med massa grönsaker). Super gott blev det så vi var rätt nöjda när vi väl åt det. Samtidigt som vi åt kollade vi på Melodifestivalen och hon som vann, ja hon är ju väldigt duktig men Salem eller Eric skulle ha vunnit.. Aja efter det kollade vi på en film som heter Cold Creek Manor som var ganska creepy men jag överlevde iaf. Nu ska jag sova och hoppas på att jag är på plugghumör imorgon. På måndag kommer jag äntligen få träffa min älsklings Mandis igen, har saknat henne gryyymt mycket! Vi har mycket tid att ta igen, både från när hon var i Umeå och nu när hon har varit sjuk. Så vi kommer nog spendera gaaaanska mycket tid tillsammans, and I LIKE IT.

Godnatt sötnosar! Amanda



Soulmates


Break your heart

Hejhopp, hur mår ni? jag mår lite sådär, har jätte ont i halsen och är förskyld, hatar verkligen att vara sjuk, så blä på det! Kom hem för ett tag sen, jag och min familj har varit hos Elin och hennes familj, vi har ätit väldigt god middag och efterrätt och grejer, gottigott! Vi lyssnade på radion och tävlade i att först kunna säga vilken låt som spelades och vilken artist som sjöng, Elin gissade på Break your heart ungefär 99% av alla gånger, haha :D Vi tittade även på melodifestivalen, tyckte väl inte riktigt att det var rätt låt som vann.. visst är hon galet bra på att sjunga, men jag tyckte inte att det var en melodifestivallåt.. men jaja, hon var duktig. Nu ska jag sova så att jag förhoppningsvis känner mig lite bättre imorrn.

Puss och sovsött Louise


Elin och jag, göteborg på höstlovet.

Ovetandes

Jag vet inte vad det är för fel med mig, jag vet att jag måste plugga, men har jag gjort det? Nej. Jag har verkligen säämsta möjliga självdiciplin och det är något jag inte gillar med mig själv. Varför jag inte tar tag i det vet jag itne, kan vara så att jag tänker för mycket. Det är nämligen något jag är bra på, att tänka. Jag tänker på allt mellan himmel och jord. Jag tänker på vädret, skolan, framtiden och personer. Något jag har tänkt mycket på idag är hur jag mår, jag försöker komma fram till hur jag mår. Jag vet faktiskt inte om jag mår bra eller dåligt, kanske mitt emellan. Mitt problem är typ att jag inte vet varför jag känner så, varför jag inte kan komma på. Det känns som att jag saknar en person fett mycket, men jag har ingen aning om vem det är jag saknar. Har ni någon gång känt samma sak? När jag tänker på det får jag upp flera ansikten i huvudet, men kan inte säga vem av dom som jag saknar. Ganska frustrerande tycker jag. Men det kanske kommer till mig, någon gång iaf.

Puss Amanda


The power of love

Hejsan hoppsan. Igår hade jag mycket roligt. Det är ju alltid kul att träffa personer som man inte träffat på länge och det gör jag gärna snart igen. Lite senare på kvällen satt jag och Filip och kolla på när hans lillebrorsa spelade spel på datorn. Haha lite kul var det och super söt är han också. Ännu lite senare kom Emil dit och då kollade vi typ på tv och sen när klockan var lite efter 12 kom mamma och hämtade mig.

Imorse vaknade jag runt 8 första gången, sen vid 10, 11 och till sist vid 1 och då gick jag upp. Då gjorde jag frukost och kollade på senaste avsnittet av Vampire Diaries. Nu måste jag plugga, men jag vill inte :( Har tyvärr så mycket att göra så jag har inget val!

Puss Amanda

Bad boys

Heeeejsan, just nu sitter jag hemma hos Filip och vi gör .. vad gör vi.. inte så mycket för tillfället. Ska äta middag här också och det blir något vääääääldigt gott, oxfilé! Värsta middagen asså och jag har tur som får stanna kvar och äta den. Innan var jag ju hos Emil och vi gjorde faktiskt ingenting speciellt, prata mest. Var ju så längesen jag träffade honom så det var kuligt!

Puss Amanda


Emil & Filip!


Helg

Kan ju säga att mina planer inför helgen har ändrats lite grann. Amanda har varit sjuk hela veckan med ögoninflammation, stackars lilla gumman. Vi skulle ju ha träffats imorgon, men idag var hon fortfarande sjuk så det blir ingenting.. Jag som saknat henne så :( Istället tror jag att jag ska träffa Sofia och det blir också roligt :D Men jag och Mandisen får ta igen hennes sjuka vecka nästa helg. Då blir det fest för hela slanten, med massa bilder och mycket skratt. Ja jag längtar faktiskt redan. Om ungefär 10 minuter slutar jag för den här veckan och då ska jag bara hem en snabbis och sen blir det att åka direkt till Emil i Spånga. Har för övrigt sjukt ont i magen och jag vet faktiskt inte varför, hoppas på att det går över snart!

Puss Amanda


Shut it down

Fuck fuck fuck säger jag bara. Nu har det gått ännu än dag och jag har inte pluggat. Kommer fan förstöra min dator snart så den inte går att använda.. Det lär ju iaf ge mig lite mer tid åt plugget. Får bli att ta igen det i helgen, hatar mig själv för det.

Helgens planer:

Fredag - Träffa Emil efter skolan och på träffa Filip på kvällen.
Lördag - Plugga jäääärnet på morgonen, förmiddagen, eftermiddagen och på kvällen åka till Amanda och festa loss haha.
Söndag - Förmodligen vakna hos bror och vara tvungen att åka hem hyfsat tidigt. För att .. plugga.

Låter väl som en ganska rolig helg. Bortsett från allt plugg som måste göras. Jag har tyvärr bara mig själv att skylla och typ msn och fucking facebook. Men det ska fan bli ändring på detta nu. Ska skriva upp tider jag ska plugga och verkligen följa dom, för då kan jag känna mig nöjd efteråt och slippa tänka "fan jag borde plugga..". Då kommer min kära mamma bli glad också. Kanske hon äntligen tar och skaffar kabel-tv då? Får väl hoppas på det. Nu är det natti natti som gäller.

Godnatt och sov sött! Amanda


True story

"A real man doesn't love one million girls. A real man loves one girl in one million ways."

Puss Amanda

My lips like sugar

Jag behöver ju inte berätta vad som hände på fiket, för det har Lollo redan sagt. Men det var iaf riktigt mysigt och morotskakan var väldigt god. Jag är typ helt sjukt sugen på godis och allt sött man kan äta just nu, jag vet inte varför men har haft en sån period ett tag nu. Ganska jobbigt att ständigt vara sugen på sötsaker, men jag försöker stå emot iaf. Känner mig rätt glad just nu, för ute är det soligt och imorgon börjar helgen. Först är det ju skola ofc men det kommer bli kul för imorgon kommer min bror till skolan igen, HOPPAS jag. Vad jag ska göra imorgon och i helgen tänker jag skriva lite senare. Ska försöka plugga lite nu.

Puss Amanda


Fika

Hittills har dagen varit riktigt mysig. Vaknade typ vid 9 och gick till skolan vid 10 i 11. Sista sköna torsdagen på den här terminen när vi går från halv 12 till halv 1. Nästa torsdag kommer vi börja med bild och därför sluta halv 5.. inte alls roligt, men men. Iaf när vi hade slutat idag gick jag och Manda till café solo och åt morotskaka, mums! Precis när vi hade fått våra tallrikar och ska gå och sätta oss vid ett bord så råkar manda på något väldigt konstigt sätt tappa sin morotskaka så den ramlar med kletet neråt mot bordet, haha riktigt roligt kan jag säga att det var! Så himlans duttig manda! Nu ska jag försöka plugga lite, har så himla mkt att göra.. bläblä! 

Puss på er Louise   


Café på G

Engelska lektionen är nu over och jag slutar för dagen. Nu ska jag och Lollo åka tillbaka till Solna och fika på Café Solo, kommer bli super mys!

Puss på er, Amanda

I couldn't be more wrong about you

Jag har märkt att sängen har blivit mitt nya "sitta vid datorn" ställe. Totalt helskönt och det är nästan så att man somnar, men bara nästan. Sitter och lyssnar på musik och funderar på var jag ska börja med allt pluggande. Vet inte vad jag ska göra först, får ta en funderare och tänka lite på saken. Mitt humör just nu: irriterad och äcklad. Läste just ett inlägg i en annan blogg och fick reda på lite saker om en viss person som kanske inte förvånade mig efter allt annat som visat sig, men som nu bara bevisade ännu mer att den killen verkligen inte är bra.

Men nog om det, imorgon är det torsdag och då börjar jag halv 12 och det är bara helt UNDERBART, inte nog med det så slutar jag halv 1. Vilket innebär att jag bara har en lektion och det gör ju allting ännu lite mer underbart. Efter skolan ska jag och Lollo fika lite. Det är nämligen den sista torsdagen i 1:an som vi kommer sluta halv 1 för nästa vecka börjar vårt block och då kommer vi istället ha bild på eftermiddagarna. Varannan torsdag kommer vara en väldigt lång dag, börja 8:20 och sluta 16:30, och varannan kommer vi börja sent. Kommer vara lycklig dom torsdagarna vi börjar sent! Kanske skriver ett till inlägg lite senare ikväll, för jag ska inte sova än på ett tag.

Puss Amanda



Svenskalektion

"Godmorgon" .. Sitter på svenska lektion just nu. Vi har fått analysera en dikt.. super kul och ja nu går våran lärare igenom massa alltihopa.. har inte lyssnat någonting, bra bra. Hade spanskaprov imorse och det gick faktiskt mycket bra, eller jag vet ju inte hur det går, men det kändes bra iaf. Ibland är svenska lektionerna föööör långa och innan lunch är det inte roligt, min mage kurrar och jag vill ÄTA nu!

P.S. Stefan hälsar!!!!

Puss Amanda



Jag och Steffeponken på min födelsedag! (Blev "kidnappad", det är därför jag har ögonbindel :D)


Never say never

Hallå! Nu har jag pluggat in alla spanska glosor och kan dom nog allihopa, dock inte från spanska till svenska.. men men. Har pratat lite med min bror nu under kvällen och jag fick reda på en sak som.. vad ska man säga.. lättade mitt hjärta lite, så det var ju bra. Vi har också snackat om guys, för det gör man ju väääldigt mycket som tjej. Lite om att halva sockerkakan kan vara precis det jag behöver hahaha.. well, you never know. Och nej, det är inte meningen att ni ska förstå alls. Har ju ingen aning om vilka som läser och jag vill inte att sådan information ska hamna i "fel händer", haha. Tror att jag för en gångs skull ska sova lite tidigare idag, måste verkligen catcha up min skönhetssömn! Så natti natti sötnosar.

Puss Amanda!


23 mars

Föresten kom jag på att jag har glömt att säga att anledningen till att jag får ledigt redan om 2 veckor är för att jag åker till Teneriffa den 23 mars, alltså om precis 2 veckor ;) ska verkligen bli helt galet skönt. Att få sola och bada, gå omkring i bikini, shorts, klänning.. ååå vad jag längtar! Tycker att det har varit snö alldeles för länge nu, saknar verkligen solen, och att få bli brun!

Puss på er Louise


Teneriffa

Jag och Nattis Rhodos 08. Ganska bruna var vi va?


Sooooool!

När jag vaknade imorse sken solen in genom fönstret och det var blå himmel, så himla mysigt! Eftersom det var så soligt bestämde jag mig för att ta skinnjackan och mina lila sneakers, åå vår.. typ, hehe. Det var så sjukt skönt kan jag säga er, slippa den tjocka vinterjackan och dom klumpiga uggsen! Hela dagen har faktiskt varit jätte mysig, har känt mig så himla glad :D Nu har jag pluggat spanska i typ 2 timmar, är typ helt slut.. Jag och manda skrev förut upp allt som vi har i skolan nu några veckor framåt, vi har så himla mycket.. jag orkar verkligen inte. Men då känns det ju väldigt skönt att det bara är 2 veckor idag tills jag är ledig, najs! Föresten så är det ju Desperate houswives idag, wiie!

Puss Louise


The Vampire Diaries

Tjaba, sitter nu i min säng och har nyss kollat klart på The Vampire Diaries, grymt bra serie! Dagen i skolan var väl helt okej, var inget speciellt med den liksom. Nu ska jag plugga spanska spanska spanska, eftersom det är prov imorgon och jag har väl en del saker kvar att lära mig. Dock ska det vara ett litet prov vilket är skönt för då behöver man inte öva på så många olika grejer. Jag funderar på om jag ska skriva ett svar på vissa (väldigt onödiga) kommentarer jag har fått, ska tänka på saken. Anyway, tillbaka till pluggvärlden. Cya later!

Puss Amanda


My life would suck without you

Tjooooho.

Sitter just nu i min säng och borde plugga spanska.. Har för mycket annat i tankarna nu så det går inte riktigt. Träningen idag var riktigt FUN, för det är ju alltid roligt när det går bra och det gjorde det idag! När jag kom hem gjorde jag och mamma mat, lekte lite med katten och sen kollade vi på Vetenskapens Värld.. HAHA. När det var slut var klockan redan 9 och då gick jag in och satte på datorn. JÄÄÄÄVLA facebook! Hatar att det finns ibland, hemskt så lätt man fastnar.. även fast det ibland inte finns någonting intressant att läsa, kolla eller skriva. Ska nog gå och tvätta bort sminket nu istället och sova sen, kanske åtminstone kolla lite i spanska boken? Får nog göra det och seeen sova. Förbereda mig för morgondagen, tisdagar är absolut inte roliga och mindre kul eftersom min bror nog inte kommer till skolan. Men hon måste bli frisk till helgen för då ska vi ha roligt, tillsammans of course!

Godnatt och sov gott! Amanda




Baby du är verkligen one of a kind, det finns ingen som du. Du är den bästa jag har, ingen gör mina dagar så bra och roliga som du. Utan dig är jag inte hel men tillsammans, hand i hand är vi oslagbara. ♥


Hoho

Nu har jag varit dålig på att blogga igen.. förlåt (a) Har inte hänt så mycket. I lördags var jag hemma hos min kusin för min farbror fyllde år. I söndags gjorde jag inget speciellt, förutom att deppa över att det var sista dagen på lovet. Idag har jag som vanligt varit i skolan igen, det var faktiskt en helt okej dag, inga jobbiga lektioner så det var skönt. Nu sitter jag och pluggar till spanska prov som vi har på onsdag, blä på det! Men som tur är så är det inte så himlans långt kvar till nästa ledighet! 

Puss Louise  


I skolan med min bror

Hej, just nu sitter jag i skolan med min bror. Det är ju måndag idag och det innebär alltså träning. Alltså sitter jag kvar i skolan för att det är skönare att åka direkt och idag hade jag tur för min bror ska också träna och stannade därför kvar med mig. Vi skulle typ plugga lite, men tror ni att vi har varit så duktiga? Nej.. tyvärr inte haha. Klockan är iofs 4 redan så jag måste snart åka, är inte i form att träna just nu känner jag. Har ont i magen hela tiden så det är inte kul, men what to do. Dock känner jag mig rätt glad, jag vet inte varför, borde ju typ inte vara sådär jätte glad nu när det är skola igen. Men jag får träffa mina underbara vänner varje dag så jag klagar inte. Dessutom är det snart helg.... ehm inte riktigt, men snart :D

Puss Amanda

Är våren äntligen på väg?

Hola hola! Sitter i skolan just nu och har historia.. jätte tråkigt och fett svårt :( Har ont i magen för att jag är så hungrig men också för att jag har mensverk... En positiv sak är att det är soligt och faktiskt +1 grad ute!!
Funderar lite på Mandisens idé och jag har kommit fram till att.. det skulle väl vara rätt okej. Men det är ju inte bara jag som måste tycka det. Men vi får la se. Längtar till helgen för dåååå jävlar ska vi ha roooligt.

Puss Amanda


Right now

Sitter just nu och snackar med min bror i telefon, men nu ska hon titta på film så vi måste lägga på tråkigt nog. När vi kom till stan tidigare idag gick vi till Kungshallen och åt där. Det blev keeebab för båda två och super gott var det verkligen! Vi satt väääldigt länge och åt och pratade om allting som hänt i helgen och ja kommande helg. Nu ska jag typ läsa lite spanska.. kanske. Sedan ska jag sova, så jag säger godnatt redan nu. Sov så gott!

Puss Amanda

To the city with my baby

Hej på er! Nu ska snart jag och Mandis åka in till staden och äta middag. Hade egentligen planerat att vi skulle äta lunch men nu har ju klockan blivit 5 redan, så middag it is. Tiden har bara runnit iväg idag men jag har i alla fall haft ännu en superdag med min älskling!! Imorgon är det skola igen, ser ju inte riktigt fram emot det.. men men. Får träffa alla vännerna och det är ju bara positivt. Måste bara säga att min bror, Amanda Wallander, är vääärldens bästa människa, så underbar! 

Puss Amanda



Finns ingen bättre än dig!


Sockerkaka

Hejsan hoppsan! Nu sitter jag här i Mandisens kök igen och har typ precis ätit frulle. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu men vi får väl se. Har tänkt lite på gårdagen, fick inte äta någon sockerkaka alls och det var lite tråkigt faktiskt, men som tur var så var Mandisens bagare en aning bättre och ja, jag kan ju inte annat än att bli glad för hennes skull!!! Eftersom min bagare inte bakar någon mer sockerkaka så får jag helt enkelt move on, ta den andra halvan som Mandis röstar för. Har tänkt lite på det, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den idén än.. just nu.. men hm kanske.

Puss Amanda


Sidney Samson - Riverside



Min och Mandis lååååt!


Natt

Tja tja!

Befinner mig just nu i Mandis1 och även kallad min brors kök. Här äter vi lite nattmacka efter att ha kommit hem från Banne där vi varit med Kitte och några fler och kollat på skräckis. Det var väl helt okej bortsett från att jag hade lite smått damp, inget som jag visade, jag körde med värsta pokerfacet asså.. okej kanske inte helt, eftersom jag inte var lika glad som jag alltid är annars.. men men, what to do.. Innan vi åkte dit ikväll så gick jag och Mandisen och köpte pizza, mycket mycket gott!

P.S. Jag har en fläck på min hand, beundrar den väldigt mycket! HAHAHAHAHAH!!

Puss Amanda


I'm taking the other half

Nu ÄÄÄÄÄNTLIGEN är jag hos min ääälskade mandis1!!! Börjar bli lite hungrig så vi ska nog hitta på något att äta, eller äta någonstans.. Haha. Senare ikväll ska vi kanske träffa Kitte och .. hmm ja antagligen några andra. Hur det än blir, är jag glad och nöjd, eftersom jag är med min broooooooor!!!!! <3

Puss Amanda

Yesterday and today

Igår var det planerat att jag skulle på typ krök hos Alex, när klockan var ungefär halv 10-10 på kvällen hade jag fortfarande inte åkt eftersom det skedde lite skumma saker.. Men jag åkte iaf dit och kom fram runt halv 12. Det var helt okej, kom ganska många och mest tjejer haha. Men som sagt, helt okej var det, dock så blev jag ganska besviken på en person. Vid ungefär 3 tiden så var det vissa som fortfarande inte hade gått och när dom skulle åka hade jag ingen lust att göra dom sällskap. Eftersom att en av dom personerna är den som gjort mig besviken. Alltså skulle jag behövt åka efter dom, men klockan blev ännu senare och jag hade verkligen ingen lust att åka hem själv mitt i natten. Så jag stannade kvar, kunde knappt sova för jag var pigg och skulle ändå åka hem på morgonen. Så när jag sen kom hem gjorde jag en macka och la mig i soffan för att kolla på film. Men jag somnade efter ungefär 30 minuter, inte så konstigt när jag bara hade sovit i 2 h.

Nu sitter jag fortfarande i soffan, har precis kollat klart på filmen Pay It Forward. Den är så bra men sorglig, gråter varje gång jag ser den! Haha och "min vän har kommit på besök" (jag var tvungen mandis :D) så jag har vääärldens mensverk, buuhu!! Aja nu ska jag äta något sen ska jag fixa mig och sen åka till min bästaste bror. Har saknat henne så in i bomben mycket. Uppdaterar kanske senare!

Puss Amanda


Min bror ♥


I think I really like him

För ungefär 30 min sen kom jag hem. Jag kände ju för att gå ut och gå så jag gick. Tänkte först gå runt i solna bara.. sen ändrade jag mig och bestämde mig för att gå till stadshagen, men när jag kom dit fortsatte jag mot stan. Och när jag kom till centralen fortsatte jag ännu lite längre. Jag gick tills jag kom till Slussen, där tog jag tunnelbanan och åkte hem. Det var rätt skönt att bara gå och ännu skönare att få sitta ner. Nu sitter jag och kollar på That 70's show och .. aa inget mer.

Puss Amanda

Promenad

Godmorgon! Jag vaknade iofs rätt tidigt idag, halv 10 faktiskt. Då gick jag upp, gjorde frukost och sen kollade jag på JUNO, en film som jag inte sett på väldigt länge, men den är bra. Jag har suttit ett tag och bara kollat ut genom fönstret. Solen skiner och det ser varmt ut. Men haha skenet bedrar för det är inte alls varmt ute. Men trots det fick jag en väldig lust att bara gå ut och gå. Innan solen går i moln och det börjar snöa eller något. Förresten så funderar jag för tillfället på att flytta till Malmö där typ har blivit vår... Jag vill också ha vår, snöfria gator och tunnare jackor. JA TACK. Aja det kommer väl snart får man hoppas. Idag kommer min bror hem, kommer dock inte kunna träffa henne idag men imorgon då jävlar! Längtar super mycket.

Puss Amanda



Bad day

Har lite tråkigt just nu, känner mig ensam och skulle göra allt för lite sällskap. Tur då att jag har kissekatten här, men det är ju ändå inte samma sak. Idag var jag med Åsa och vi gjorde inte så mycket, vi var ute lite ett tag och sen åkte jag hem. När jag kom hem gjorde jag mat och kollade på filmen White Chicks. Jag längtar till det blir morgon, fredag, en helt ny dag. Nu ska jag fortsätta ha lite tråkigt med mig själv och kanske ta och sova lite tidigare idag.

Puss på er Amanda

spa..

Jag är typ helt sjukt trött! Har varit en så himlans mysig dag. Dagen började med att Emelie och Nattis kom hem till oss väldigt tidigt.. hade ju knappt kommit upp ur sängen, sen åkte jag, dom och våra mammor på väg till Yasuragi spa. Vi åt ingen frukost innan vi åkte eftersom vi skulle göra det där, sjukt hungriga var vi och då var det ju inte sådär jätte kul att vi åkte fel eftersom det då tog ännu längre tid.. men vi var lika glada ändå och sjöng fint i bilen! När vi väl kom dit var det galet god frukost kan jag säga, det fanns typ allt.. Till lunch blev det sushi som jag annars inte tycker är sådär jätte gott, men den här gången gillade jag det faktiskt, så det var ju bra ;) Det var übermysigt att gå omkring i sin finfina morgonrock som man fick där, bada i en massa varma pooler, basta, äta en massa god frukt o lite sånt där. Jag rekomenderar verkligen att åka dit! :D


Puss Louise


The way you make me feel

Hello people! Igår kom ju min kusin hem till mig, myspys. Vi var hemma här ett tag men sen åkte vi till stan och träffade Filla. Vi gick först till Kungshallen och åt jag och hon, sen gick vi till donken och där åt Åsa. Efter det gjorde vi väl inte så mycket. Filla åkte hem och jag och Åsa åkte till Skärholmen till en kompis. Var där en stund och sen skulle vi åka hem. Men på vägen blev vi (JAG) super kissnödig. Så vi gick av i Heron City och gick på toa där. Kitte, Sebbe och Banne var också där så vi träffade dom ett tag och sen åkte vi hem. Idag vet jag inte vad jag ska göra, får se. Uppdaterar mer senare.

Puss Amanda



Jag och storebror


Next: Solna C

Igår kväll åkte jag till stan med min syster (Felicia) och Jenny. Vi skulle fika på Café 60 men dels var det fett mycket folk och jag skulle inte ha något så vi gick till donken istället. Jenny åkte sen och då fortsatte jag och fillan på "tågäventyr". Haha när vi kom till Odenplan såg vi en kille som jag kände igen så vi busade lite "med" honom. Sen åkte vi till centralen, mötte en snäll & rolig kille från Malmö som vi fick 5 spenn av så jag kunde gå på toa, TACK! Efter det åkte vi hem typ och när jag kom hem kollade jag på tv en stund, sen var det bedtime.

Nu har jag fixat mig och ska ner till Solna c och handla lite mat till mig själv och katten, kanske tittar förbi i någon klädaffär också. Senare ska jag träffa min söta kusin Åsa. Vi får se vad vi gör.

Puss Amanda


Me and Åsa - längesen


To the city

God morgon på er, hoppas att ni har sovit gott? det har iaf jag gjort, men jag har drömt en himla massa.  Idag ska jag träffa min fina vän Emelie, vi ska åka in till stan och shoppa, kanske blir det bio också.. har inte riktigt bestämt oss än. (:

Puss så länge Louise 


Helg, måndag, tisdag..

Hade en jätte mysig helg! bastade, spelade kort, gick promenader, spelade tvspel, byggde troligtvis världens finaste snölykta, fick massera min kära vän Nattis på ryggen några gånger.. men tror ni att hon masserar mig eller, needå.. -.- jag och nattis fick också höra emelie som är grym på "beatboxing" jag säger bara coolt! :O Vi hade eget spa.. eller vi hade iaf ansiktsmasker på oss, asså vet ni hur gott dom luktade eller, det var choklad.. asså man ville ju bara äta upp dom.. helt galet!

Igår hände det verkligen ingenting.. var hemma nästan hela dagen. Men det var faktiskt väldigt skönt, bara ta det lugnt, titta på film o sånt, mys! Men jag var lite duktig också, jag gjorde egna piroger till middag. Dom blev faktiskt riktigt goda, är lite stolt över mig själv.

Idag har det varit en mycket roligare dag, jag vaknade ganska tidigt så då åt jag frukost och tittade på film i sängen, väldigt mysigt. Vid typ 1 mötte jag manda och vi åkte tillsammans till Kista, där mötte vi Julia också. Vi gick runt och tittade i affärer och åt lunch. Tror att jag kom hem typ kl 5, då gjorde jag ingenting speciellt förutom att vänta på att Desperate housewives äntligen skulle börja, men nu när jag har sett det är jag faktiskt lite besviken, tyckte att det var ett lite konstigt avsnitt.. men aja, får hoppas att det blir bättre nästa vecka igen! 

Puss Louise 


Here without you

För ett par timmar sen kom jag hem från Kista. Vi gick runt i typ alla affärer kändes det som så det var ganska skönt när vi skulle åka hem igen. Min lunch för dagen blev suuushi, super gott! Jag fick med mig tre plagg hem, två tröjor och en klänning. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, känns inte som att jag orkar gå ut när det är så kallt och det snöar och blåser, men vi får väl se. Vill bara att det ska bli sommar så att det är ljust och varmt när man går ut på kvällarna, lääängtar!

Mandisen ville att jag skulle lägga upp bild på det jag köpte, så jag gör väl det då. Förresten så saknar jag min bror grymt mycket. Men hon kommer hem på lördag och jag längtar. Älskar dig enormt mycket! <3333

Puss Amanda



Clothes


Kortis

Hallå hallå! Om en stund ska jag åka till Kista galleria med Lojsan och Julia och shoppa lite så jag måste börja göra mig iordning nu. Får se vad som händer sen. Ciao!

Puss Amanda



Tacokväll hos Mandisen för ganska längesen


Day and night

Idag åkte jag som sagt och träffade Bianca. Vi möttes på tåget och när vi kom till T-centralen och kom upp vid gröna linjen så hade dom evakuerat hela perrongen. Det vi fick se var ett tåg som stod helt still, lamporna var släckta och i tåget satt det massa människor. Vi fick iaf gå där ifrån och undrade lite vad som hade hänt. När vi var på väg hem från café 60 kunde vi inte gå av vid centralen för det fortfarande var avspärrat. Men när vi åkte förbi såg vi en bår som var övertäckt och runtomkring stod det ambulansmän (eller vad det nu heter). När vi kom hem till Bianca läste vi på Aftonbladet att en man hade blivit påkörd av ett tåg och dött, så det var alltså det vi fick se då, väldigt hemskt.

Hemma hos henne bakade vi choklad cupcakes, mumma på det! Dom blev jätte goda och jag fick några stycken med mig hem också höhö. När klockan blev 22:40 började jag gå mot tunnelbanan för att jag skulle hinna med den som gick 22:51. Men när jag kommer fram stod det att tåget skulle gå 7 minuter senare och inte nog med det, jag kunde inte komma in. Dörrarna till ingången var låsta utifrån så jag fick stå där och vänta på att någon skulle komma inifrån så att jag kunde komma in. Och jag stod där och väntade eftersom jag inte vågade gå hem, men ungefär 12 minuter senare kom det äntligen någon så jag kunde komma in. Men då fick jag vänta på tunnelbanan i ytterliggare 9 minuter. Så istället för att jag skulle kommit hem på ungefär 10 min, kom jag hem först efter 50 minuter. Lyckat kan man ju säga. Nu ska jag gå och lägga mig, är ganska trött faktiskt. Godnatt sötnosar.


Puss Amanda



Long time ago


If we ever

Jag dampar på Sveriges jävla väder! Imorse när jag vaknade så snöade det och det första jag tänkte då var "fan jag kommer inte gå ut idag heller". Hatar verkligen när det snöar, men som tur är har det slutat snöa nu och det är toppen. Så nu ska jag fixa mig, dvs torka håret och sminka mig. Sen ska jag träffa Bianca och fika med henne på Café 60. Får se om vi umgås ikväll också annars får vi se vad jag gör.

Puss Amanda


I miss you

Det här har typ varit världens sämsta dag. Jag vaknade klockan 2 idag och då gick jag upp och kolla på film sen var klockan helt plötligt 4-halv 5. Så där försvann min dag. Sen vid 8 kom min brorsa och skulle äta middag med mig och sen kom även hans två kompisar. Imorgon åker han till Gambia i två veckor, kommer sakna honom. När han hade gått började jag kolla på Wallander och sen har jag inte gjort någonting annat. Jävla skit dag säger jag bara!!! Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt, orkar inte mer.. Godnatt.

Puss Amanda


RSS 2.0