31 maj 2010

Tjeeeena. Jag har nyss sovit i en halvtimme, dock är jag fortfarande fett trött :/. I lördags hade jag inte tid att lägga upp bilder på det jag köpte dagen innan, eftersom vi skulle på bröllop. Vid ett tiden kom Micel hem till oss och några minuter senare kom även brorsan med mat till mig. Efter det kom mamma och Anders och då åkte vi, till bröllopet i Handen. Det var en väldigt trevlig kväll, med många tal och mycket skratt. Kvällen/natten slutade hemma hos min baby.

På söndagen skulle vi upp tidigt, jag vaknade kl 8 och ungefär 2 h senare var vi på väg till Djurgården. Det var nämligen Dykningens Dag och eftersom Micel och hans familj håller på med dykning skulle de vara där och hjälpa till. Det var trevligt, en dag med mycket sol och en härlig solbränna. Vid 5 tiden var vi klara där och fick låna en sån där cykel man kan låna på lite olika ställen av hans mamma. Så jag satt på sadeln och Micel stod och trampade tills vi kom till Kungsan och därifrån åkte jag hem. Var sjuuukt trött på kvällen och tänkte egentligen gå och lägga mig vid typ 8. Men det blev lite innan 10 eftersom jag fastnade vid datorn....

Idag har jag varit i skolan, haft två meningslösa lektioner, ätit lunch och åkt hem. Imorgon har jag en lektion kl 8.20-9.35 och sedan slutar jag, I LIKE! Nu ska jag fortsätta med pluggandet, på torsdag kommer jag vara klar med allting som har med plugga och göra, då är jag FRIIII.

Puss och kram skumbanan, Amanda

    
  
Klicka på bilderna för att se dom stora! :)


Det finns tusen andra men ingen som du

Har haft en mycket skön dag. Började morgonen med att vara klar i tid och komma till skolan i tid, något som inte läraren hade gemensamt med mig. På första lektionen som var naturkunskap skrev vi prov i energi och det gick faktiskt väldigt bra. Sen hade vi ännu en slapp mattelektion och efter det var det lunchdags. Dock hade jag glömt mitt matkort så jag och lollo fick dela på lunchen.

Efter skolan åkte jag och Mandisen först hem till henne och sen till staden för att shoppa. Vi hade 3 h på oss att springa runt i alla olika affärer och kan ju säga att vi inte ens hann med hälften så vi ska fortsätta med shoppingen nästa torsdag, haha. Jag kom i alla fall hem med det jag behövde som tur var. Lägger upp bilder på det och annat lite senare.. eller hm kanske blir imorgon :)

Puss Amanda


Jag saknar min pojkvän!


Turn the lights off

Oj oj jag nu har jag inte uppdaterat på hela 2 veckor och 2 dagar, det är ju ganska illa. Har varit lite mycket på senaste tiden men jag ska försöka göra som Mandisen har sagt, ta 5 min varje dag och skriva lite kort. Annars blir det ju mina långa uppsatser om typ 1 hel vecka haha (a).

Idag började jag kvart i 1, kom 40 minuter försent och stannade kvar i ytterligare 40 min kanske. Sen åkte jag med Mandapanda till stan där vi mötte Kitte och Banne och åt på donken. Nu sitter jag hemma och måste plugga till naturprov som jag har imorgon, men jag vill INTE. Det är inte alls långt kvar till sommarlovet och jag börjar verkligen känna av det. Känns som att jag redan har tagit sommarlov, eller iaf min hjärna för den orkar inte tänka längre.

Mina planer för helgen ser ut såhär: imorgon ska jag shoppa efter skolan, sen vet jag inte. På lördag ska jag på min morbrors bröllop och Micel ska också med, myspys! Söndag blir nog att göra klart en inlämning för.

Puss Puss Amanda

amanda wallander här

måste bara skriva ett litet gästinlägg och skälla på Lollo och Mandisen!! Blogga mer säger jag. Allt för mig. Over and out!


I´m back.. typ

Heejsan hoppsan happyface´s, förlåt för värdelös uppdatering..! Har väl hunnit hända en del sen jag bloggade sist. Jag har t.ex. haft godis, glass, läsk, kakor jaa allt sånt där.. förbud, i en månad och 5 dagar, det var inte särskilt roligt kan jag säga, men jag klarade det! Det har hunnit bli typ sommar ute, såå himla skönt.. jag är på så bra humör för det! Jag har hunnit äta en massa jordgubbar och melon, typ godaste som finns! Juuuuste.. jag har fått en till liten kattunge, Chili heter hon, helt galet söt! Jag har hunnit vara sjuk, blä på det. Jag har gjort alla nationella prov i engelska och fösta nationella i matte, nästa kommer på fredag. Jag har varit uppe på landet, så mysigt.. det är faktiskt så himla skönt att vara där, och hade jag inte varit sjuk precis innan jag var där hade jag nog badat.. hehe kanske. Jaa det är allt jag kommer på just nu.. men det har säkert hänt lite till.


Idag är det iaf tisdag och det har faktiskt varit en väldigt skön tisdag för ovanlighetens skull.. fick sluta 13.40 istället för 15.40, riktigt najs! Men nu ska jag plugga historia.. har prov imorgon och det är typ helt sjukt mycket! Jag orkar verkligen inte.. Men jaja what to do..  

Puss heej leverpastej, Louise


Yummi..

Sötnosar!


Aldrig utan dig

Tjenamors! Vill börja med att säga att Lollos idé om att vi skulle skaffa en blogg tillsammans inte funkar så bra eftersom det bara är jag som bloggar, dagens diss. Sen kan vi ju konstatera att jag inte är så bra på att blogga jag heller för tillfället, men jag bloggar åtminstone. Dock blir det rätt långa inlägg, men det skiter jag fullständigt i! :D Igår var jag hos min älskade pojkvän och det var MER än mysigt! Bästa kladdkakan (galet kodord) som finns förfan!!! Idag är det ännu en tisdag, kära kära tisdag.... fan heller. Jag har märkt att jag bara funkar fram till lunch ungefär, sen tar min ork slut. Blev så sjukt trött under dom två sista lektionerna, helt crazy.

Well well, efter skolan åkte jag och Boris aka min mandis pandis till staden och köpte lite stuff som hon behövde. Efter det åkte hon hem och jag mötte upp Micel en snabbis. Sen åkte jag hem och väntade på brorsan. Vi åkte till en stor parkeringsplats och övningskörde, det var mucho kul. När jag kom hem igen visade min mobil tre missade samtal och ett sms = en orolig pojkvän. När ens pojkvän har ringt bara för att säga att han älskar en, blir man ju väldigt rörd. Precis det blev jag, men också mycket glad. Har världens underbaraste kille ska ni veta.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, men först helgens planer:
Onsdag - Fika med Mandisen och Stefan efter skolan
Torsdag - Plugga med bror och antagligen fest
Fredag - Fest med bror och pojkvän = AWESOME
Lördag - Vakna upp bredvid min baby och sen får vi se
Söndag - PLUUUGGA

Sleep tight, Amanda

My love don't stop

Gud vad jag inte orkar blogga just nu, men vafan, jag ska försöka iaf. I tisdags mådde jag piss under dagen eftersom jag gick och oroade mig för onödiga saker. På eftermiddagen löste sig allting och jag kände mig som en ny människa, var fett glad då! På onsdagen efter skolan åkte jag, Lollo, Mandisen, Julia, Sebbe och Stefan till globen för att åka Skyview, efter som Julia fyllde år på tisdagen gjorde vi det som en överraskning. Det var ganska coolt måste jag säga, toppen av globen, där är man inte varje dag. I torsdags träffade jag Micel efter skolan och vi var med några av hans kompisar. När det bara var vi två och han hade gått på sitt tåg på centralen kom jag på att han hade min mobil så jag sprang till fönstret där han satt och bankade och försökte säga att han hade min mobil, han mimade vänta så det gjorde jag också. Blev lite orolig att han inte skulle komma, men som tur var gjorde han det efter ett tag. Det blev två "hejdå" den dagen.

Igår träffade jag Micel igen efter skolan och vi gick runt lite på stan med hans två kompisar. Runt 5 tiden åkte jag hem och då var jag ganska sur och lite besviken. Jag kände att jag var tvungen att hitta på något att göra för att inte sitta och tänka på det som hade "hänt". Så jag åkte in till stan med Kevin där vi mötte min kära kusin. Sen åt vi middag på donken och dit kom även Micel sen för han var också i stan. Vi ställde oss lite avskilt och pratade om allting och efter det kändes det bra igen! Efter det gick jag och min kusin på bio och såg Terror on Elm Street, en skräckfilm som hade biopremiär igår. Idag vaknade jag och gick upp vid halv 11, kollade på en tråkig film och sen satte jag mig vid datorn. Lite senare ska jag åka till Kista med Lollo och Fiia för att äta middag, gå runt och kolla lite och sen kolla bio igen. Idag blir det filmen The Bounty Hunter så det kommer nog bli kuligt.

Puss Amanda





Love love love

Idag den 2 maj 2010 har jag och min älskling varit tillsammans i 1 månad! ♥


To the moon and back

Tjena lena mittbena! Igår vid 12 tiden åkte jag till centralen och träffade min kära pojkvän som jag inte sett på en vecka. Sen åkte vi hem till honom och där skulle vi fira Olivia som fyllde 10 år i måndags! Deras små kusiner som var 3 och 5 år kom dit och vi åt en mycket god tårta och massa massa godis. På eftermiddagen jag och alla andra kolla på när Micel badade lite utomhus och sen kom min brorsa och hämtade mig så jag fick hämta mina saker jag behövde hemma. På kvällen hade vi det mysigt och kollade på The Patriot, som faktiskt var ganska bra.

Imorse vaknade vi typ kvart i 6 av att dom små barnen hade vaknat och ja dom var ju inte direkt tysta. Men någon timme senare gick vi upp och åt frukost sen åkte vi allihopa och badade. Efter badet åkte vi till kusinernas föräldrar och åt lunch och sen åkte vi tillbaka till Lidingö. Kan ju säga att jag blev nååågot omtyckt av småttingarna och det tyckte jag var lite kuligt hihi. Idag på dagen har vi typ kollat på tv, ätit godis och retats. Åt middag där också och det är alltid lika trevligt, efter det hämtade brorsan mig och så fick jag skjuts hem. Nu sitter jag och pratar med min älskade Mandis1 i telefonen, är typ sjuuuuuukt trött så ska förmodligen sova snart!

Puss Amanda


(Sebbes sexy-look)
Älskar dig vännen min!


Old stuff

Kom precis på att jag hade sagt att jag skulle lägga ut skulle lägga upp en bild på det jag hade köpt förut.. ja när det nu var.. så jag gör det bara för att vara lite rolig, även fast det var väldigt länge sen.

Puss Amanda


Rosa kofta, vit kofta, beige jacka, svart kort 'kavaj', blå-grön skjorta, en liten väska, örhängen och en vit klänning!


RSS 2.0