Sometimes life is hard

I know one thing. John Blund har kommit på besök hem till mig, för jag är jättetrött och mina ögon vill inte riktigt hålla sig öppna längre. Jag hatar att smsa någon som man verkligen vill prata med och så svarar den inte. Snyft. Well, whatever. Time to go to sleep.

Goodnight

Cleaned house

Jag tror nog inte att jag någonsin kommer bli klar.. Men jag har gjort mitt för idag i alla fall.

Jag har:
- Diskat
- Gjort rent i köket på bord och bänkar
- Dammsugit hela lägenheten
- Dammtorkat varenda liten yta i lägenheten
- Plockat in min tvätt
- Rensat i mina lådor och slängt massvis med onödiga prylar
- Gjort rent i badrummet
- Bäddat sängen

Tror inte att jag har glömt något. Så duktig har jag varit idag haha. Jag får sånna där knäppa tankar om att jag måste storstäda ibland, får typ panik när det inte är rent. Nu ska jag äta middag = ugnspannkaka och titta på desperate housewifes, jippi!


We are who we are

Herregud säger jag bara. Nu har jag städat i timmar och jag är fortfarande inte klar.. Dock är jag dödstrött så jag tänker ta en liten paus!


Jag är duktig

Fråga mig inte varför, men jag slutade titta på min älskade serie och gick och städade istället. När jag är klar ska jag skriva upp allt jag har gjort.

Ciao

Previously on Desperate Housewifes...

GOD MORGON! När vi vaknade imorse var våra klockor halv 11 men eftersom man ska ha ställt om dom idag blev alltså klockan halv 10 istället. Skönt att det känns som att man får sova längre iaf. Sofia åkte för typ 15 min sen och nu sitter jag här, as usual, och ska titta på ännu ett avsnitt av Desperate Housewifes. Me like. Får se vad som händer idag.

Puss så länge


Cooler than you

Hej! Sitter at the moment med Sofia i soffan. Vi har kollat på tv och filmen Tre systrar och en mamma som gick på Tv4. Nu sitter vi och kollar på Enemy at the gates, dock är jag astrött och skulle faktiskt vilja sova så jag tror att jag ska det också. Det var skönt att min fina vän kom hit idag, jag behövde lite sällskap.

Puss


To kill a mockingbird

Tjoho. Slår vad om att ni har haft för er något roligare än vad jag har idag. Jag har spenderat hela min dag i soffan kollandes på desperate housewifes, haha. Fast Fiia kom över och lånade skrivaren i några minuter och sen på eftermiddagen var jag tvungen att gå ut för att fixa lite saker och sen har jag läst lite i engelskaboken. Annars har jag bara suttit här som sagt. Nu ska jag gå och duscha för snart kommer Sofia, får se vad vi hittar på. Ska bli skönt med lite sällskap iaf.

Puss

Bedtime

Nu ska jag sova, efter sjuttioelva avsnitt av Desperate Housewifes. Jag har bara 2-3 avsnitt kvar av första säsongen nu, hihi.

Sleep tight

Saknaden som uppstår när man är helt ensam

I have a confession.. Jag vet inte om jag tycker det här med lov är så himla roligt. Okej, egentligen känner jag nog såhär bara för att jag inte har gjort någonting idag/ikväll. Varför vet jag inte, blev bara inte så, orkade inte.

Hur kommer det sig att man kan sakna en person som man träffade senast imorse. För det är det jag gör nu, jag saknar min älskling jätte mycket och nu ska han vara borta från mig i en vecka. Jag vill ha honom här hos mig, speciellt nu när mamma har åkt till landet under helgen och jag är ensam. Fast jag klarar mig.. egentligen. Känner väl såhär bara eftersom att jag är ensam och inte gör något, klart man saknar.

För typ någon timme sen skulle jag spola av badkaret och typ en sekund efter jag satt på duschen på fullt lossnar slangen från munstycket och slangen blir galen och åker runt överallt. = Jag blir dyngsur och det skvätter vatten överallt. Jag börjar gråta för att jag blev blöt och.. ja. Fun story.

Nu ska jag fortsätta kolla på idol och äta lasagne, puss.



Mitt söta busfrö.


Time for a break

Ja då var det ÄNTLIGEN höstlov! Igår slutade jag tidigt så jag gick hem och fortsatte kolla på mitt älskade Desperate Housewifes :D Senare kom Fiia en stund, sen var jag nere i tvättstugan och sen bar det av till Micel. Det var sista natten ihop på lite mer än en vecka eftersom att han åkte till Norrlandet imorse. Får försöka klara mig! Idag slutade jag också tidigt så jag sitter och kollar på Dhw right this moment, hehe. Ska förmodligen träffa Lollo och Fiia lite senare, kanske blir bio kanske blir något annat, vi får se :)

Puss på er!

Nothing but love

Hittade den här fina bilden när jag kollade igenom datorn!


Kärlek


For once in my life

Oh my god, nu har jag inte uppdaterat på över 2 veckor.. Shame on me!!! Det som är så bra med att blogga dagligen är ju att man sedan kan läsa allt man har gjort, dock så har ju inte det gått så bra för mig. Kan inte komma på vad jag har gjort för något.. *hmm.. tänk tänk*.

Jag har hunnit med:

* Träna
* Träffa min fina vän Sofia
* Varit på nattbio
* Blivit firad av mina gullisar: Lollo och Fiia
* Varit på bröllop
* Varit hos ungdomsmottagningen
* Varit på min skolas GRYMMA insparksfest!
* Haft utvecklingssamtal
* Spenderat många nätter tillsammans med min älskling (Like)
*
Börjat titta på Season 1 av Desperate Housewifes - it's awesome!!!

Jag ska nu framöver försöka vara duktig och uppdatera mer ofta! That's a promise :)

Puss på er.


If it makes you happy

Jag spenderade min lördag, hemma, framför datorn och tv:n, great. Igår pluggade jag lite på förmiddagen, gick på promenad med mamma och Anders och sen åkte jag hem till Micel och sov där. Imorse hade jag som vanligt bara spanskalektion på morgonen och sen blev det att åka hem eftersom jag börjar kl 2 igen. Ska försöka sätta igång lite med svenskan och äta lite lunch: köttfärssås och spagetti! ;D Juste... jag har typ blivit besatt av en sak, och det är inget mindre än Berner Sennen valpar, dom är så sjuuukt söta och jag vill ha en!

Over and out


Titta bara hur bedårande söt den är!


Gubben i lådan

Denna onsdag var en skön onsdag. Hade skolfoto (hoppas det blev bra), Micel kom hit och följde med när jag och Fiia klättrade sen sov han hos mig. MYS. Igår var vi tvungna att springa typ 4,4 km i ösregn. Efter det åkte jag och träffade älsklingen och hans supersnälla kompis Antonio. Vi gick runt lite på stan, åt på donken, hittade en rooolig grej vid hötorget och träffade Antonios mamma och syrra. Senare åkte jag och Micel till Karolinska för att fixa hans gips som hade gått sönder sen åkte vi hem till han.

Idag hade vi orienteringsdag. Jag, Amanda, Lollo och Elin sprang MVG-banan och klarade den på 1 h, grymma cheyer! Om en stund ska jag till Fiia och äta middag och kolla på Idol :)

Pussipuss


You are my kind of perfect

Hola! Sitter hemma och har precis gjort lite matte. Vi hade mattediagnosprov idag så jag gjorde klart det. Jag har typ gjort alla uppgifter, sen om det är rätt, det är en annan femma haha. Ska nog gå in i the livingroom och be min kära mamma om lite hjälp med företagsekonomin. Sen antar jag att jag ska äta middag och efter det blir det väl att läsa lite i engelskaboken. Har typ ingenting att göra känns det som, boooring. Imorgon har vi skolfoto så jag tänkte locka håret ikväll tror jag så dom går ur lite tills imorgon.

Puss och kram skumbanan



The Studio


Working nine to five

HEJ! I söndags hände en liten olycka.. Som mina närmaste kompisar vet så skojslåss jag och Micel typ hela tiden, hehe. Kan sluta med lite blåmärken här och där ibland (för min del). Men i söndags skojade vi igen och jag råkade sparka honom så han bröt en del i fingret. Det var ju inte alls meningen och det förstod ju han med. Så vi spenderade ungefär 3 h 30 min på närakuten i söndags. Den dagen sov jag hos honom också. Och igår efter skolan åkte jag hem till honom och sov där igen. Haha blev mycket sånt i helgen, men det är mysigt!

Nu sitter jag med Lollo i skolan, vi ska väl vara lite duktiga och typ göra någon uppgift i företagsekonomi tror jag det var. Puss



Fick skriva på hans halvt gipsade hand. Som läkaren sa när vi berättade vad som hade hänt "Klockren träff"


Barndomsvänner ♥


2 oktober 2010

Idag den 2 oktober 2010 hade jag och Micel ett halvår.


I love you!


Rubrik

Me and my baby mös till det riktigt igår, med massa godis och film och sånt. Idag skulle ju vi egentligen åkt till uppsala och sovit där, men det blev inte så. Så vi har typ kollat på film, skumbadat, lyssnat på musik och sånt istället. På kvällen gick vi till centrum en stund och sen gick vi och köpte pizza! MUMS. Vi åt den, lekte lite med eld, hehe, och nu kollar vi på film. Popcorn, chips, godis och läsk står på menyn.

Puss

Your eyes makes the stars look like they're not shining

Tjoooho! Kom hem för en stund sen. Var ju i stan och fikade med Melissa. Det var mycket trevligt, hade inte träffat henne på väääldigt länge, var väl 2 år sen vi umgicks. Så det var kul! Nu sitter jag hemma i soffan, i mina nya rosa mjukisar och lyssnar på musik. SKÖÖÖNT! Idag blir det fredagsmys, i'm just waiting for my man.

Pussisar

Your song

Klättringen i onsdags gick toppenbra. Det är så jävla kul samtidigt som man får bra träning! När jag kom hem var det ingen hemma och det fanns typ ingen mat heller. Så jag bjöd in mig till Fiia eftersom jag visste att dom skulle äta pannkisar (a) Så gick hem till henne, åt pannkakor och kollade på idol. När jag kom hem gick jag och la mig.

Igår efter skolan åkte jag och Mandisen till stan och shoppade. Jag kom hem med: en klänning, en randig tröja, en bh, två par spetsstringtrosor och två par mjukisbyxor. Har ju ingen kamera än så kan inte ta bild på det.. surt. Men någon gång kanske det kommer upp bilder på det! När klockan var halv 7 stressade vi till Weekday för att Amanda ville ha jeans. Dit kom även Micel en stund, sen när det stängde gick vi tillsammans till centralen och åkte hem åt varsitt håll.

Idag har jag haft en mycket skön dag. Slutade kvart i 12 och nu sitter jag hemma. Ska snart åka in till stan och fika med en kompis. Ikväll skulle jag egentligen ha träffat Amanda men det blev ändrade planer. Ska träffa älsklingen istället, och "fira" lite. Men fira vad säger jag inte! ;)

Puss på er!!

RSS 2.0